Скільки коштує поставити авто на облік - Фото 1

Скільки коштує поставити авто на облік

27 Січ 11:24

Скільки коштує поставити авто на облік у місті Київ та по Україні, що входить у вартість?

Реєстрація автомобіля у державних органах - це заключний етап покупки. До цієї процедури право власності у нового власника обмежене: доки авто не на обліку, продати його не можна. Зазвичай оформленням паперів займається така організація, як Сервісний центр МВС. В Україні вибір відділення центру не залежить від місця прописки майбутнього власника транспортного засобу, що дещо спрощує процес – можна оформити ТЗ у місці покупки, наприклад, в іншому місті.

Для здійснення переоформлення необхідний пакет документів, огляд технічного експерта, квитанція про оплату державного мита. Весь процес реєстрації платний, ціна формується із кількох сум оплати: держзнак на машину, бланк реєстраційного свідоцтва.

Скільки коштує поставити авто на облік?

Щоб поставити придбане авто на облік, доведеться заплатити певні суми за послугу сервісного центру, номерні автомобільні знаки, бланк технічного паспорта машини, поліс страхування ОСАЦВ (ціна залежить від обраної страхової компанії), пенсійний внесок - 3 -5% загальної вартості автомобіля. Якщо угода не перша протягом року, потрібно буде сплатити 5% ПДФО.

Процедура забирає багато сил і часу у автомобіліста, про нерви і говорити не варто. Якщо ж ви купуєте автомобіль у компанії "Автопарк", оформленням усіх паперів займаються її співробітники. Забудьте про нервування, вас запросять тільки для того, щоб вручити ключі та документи на ваше ім'я та на автомобіль.

Повна автоматизація процесів та тривала робота у сфері автопослуг дозволяє нам оформляти документи у найкоротші терміни. Якщо ви – іногородній покупець, після оформлення всіх паперів вашу власність переженуть під під'їзд будинку наші професійні водії. Тобто вся угода в нашій компанії в прямому розумінні слова провадиться «під ключ».

Перевага покупки автомобіля в компанії "Автопарк"

Наша компанія - це мережа автосалонів з великими виставковими та торговими площами. Центри розташовані у Києві, Харкові, Запоріжжі, Одесі. "Автопарк" вже 12 років працює, орієнтуючись на міжнародні стандарти, сьогодні наша фірма – у процесі отримання сертифікату ISO. Завдяки репутації надійного партнера ми, на відміну багатьох конкурентів, успішно пережили економічну кризу. Насамперед, нас турбує швидкість та зручність укладання угод для клієнтів, ми намагаємось підібрати для кожного найлояльніші умови. Оформляючи у нас покупку в кредит чи лізинг, покупець може бути впевнений у безпеці та відсутності прихованих платежів чи комісій, всі умови договору прописуються одразу.

У нас велика перевірена база автомобілів з різним пробігом. Клієнт може підібрати авто вітчизняного виробництва, азіатське чи європейське, із США. Перед тим, як виставити машину на продаж, ми проводимо чесне дефектування. В електронному каталозі сайту кожна товарна позиція має повний опис комплектації, технічних характеристик і кількох фото з різних ракурсів. У нас є свій центр підтримки клієнтів, де співробітники оперативно дадуть відповіді на будь-які питання: вибір авто, юридичні аспекти, фінансові нюанси та інші тонкощі купівлі/продажу.