ТОП-5 найпопулярніших авто листопада на вторинному ринку за версією Автопарк - Фото 1

ТОП-5 найпопулярніших авто листопада на вторинному ринку за версією Автопарк

07 Груд 16:33

Український ринок вторинного ринку з кожним місяцем б'є рекорди. Листопадовий показник у 142 тисячі одиниць, лише трохи не дотягнув до рекордного, вересневого показника в 143 379 автомобілів! А порівняно з обсягом 2020 року, продаж зріс на цілих 18%!

 

"Автопарк" склав оновлений ТОП-5 авто, які українці купували на "вторинці" у листопаді.

Ford Fusion

Лідер нашого ТОПу – Ford Fusion. Просторий і безпечний салон, розумна ціна та різноманітність запчастин зробив цей автомобіль однозначним «улюбленцем» більшості.

Ціна Ford Fusion стартує від $3 800, а більш нову модель можна придбати за $21 990. << /p>

 

BMW X5 



Другий у п'ятірці лідерів – BMW X5. Привабливий екстер'єр, затишний інтер'єр, надійна та маневрена база, а також приємна ціна роблять його ідеальним кросовером для неідеальних доріг. За що він, власне, і сподобався українцям.

Купити BMW X5 на «вторинці» можна за $6 500 - 59 900. Ціна залежить від року випуску авто та його стану.

 

Audi A4


На третьому місці розташувалася знаменита A4. Причому попит мають як старі моделі (від 2005 року) так і новіші (від 2013 і вище). Найчастіше вибір падає на бензинові 2х-літрівки, а серед інших переваг водії відзначають динаміку, якість матеріалів та німецьку «надійність».

Ціни на старі моделі стартують від $5500 і від $13 000 до 18 000, на новіші моделі!

 

FordFocus


Другий за популярністю після Fusion – Focus. На відміну від більш агресивної зовнішності «собрата», Focus воліють купувати молоді сім'ї. Досить популярна модель і серед представниць прекрасної статі. Виною тому – відносно низька вартість авто, легкість обслуговування та різноманітність запчастин.

Ціни на Фокус стартують від $7000

Renault Megane

Лідер «вторинки» 2000х і початку 2010х років, знову набуває популярності у автолюбителів. Ця дуже економічна машина встигла зарекомендувати себе як надійний апарат, який не вимагає багато уваги та ремонтів.

Ціни на Megane стартують від $5000

 

Компанія Автопарк - один із найбільших офлайн майданчиків вторинних авто в Україні, що існує понад 13 років! Мережа із 7 автосалонів об'єднує Київ, Харків, Запоріжжя та Одесу.  Клієнтам доступні всі популярні види послуг: покупка з ПДВ, автолізинг тощо. А величезна база. Автопарку налічує понад 3500 автомобілів!