Переваги покупки б/у авто в США - Фото 1

Переваги покупки б/у авто в США

14 Черв 10:24

Переваги купівлі б/у авто в США

Ринок Сполучених Штатів пропонує широкий асортимент автомобілів, що були у використанні, які залучають високою якістю та низькими цінами.

Компанія «Автопарк» (Україна) надає допомогу в купівлі, доставці та оформленні всієї необхідної документації, щоб якомога дешевше розмитнити авто зі США. Ми забезпечуємо підбір машин з найбільш популярних аукціонів Manheim, Copart. Завдяки продуманій логістиці досвідчених фахівців наші клієнти отримують низку переваг:

  • вартість вживаного авто зі США обійдеться до 50% дешевше;
  • машини з Америки характеризуються високою надійністю порівняно з аналогами з Європи або Азії;
  • великий вибір транспортних засобів різних моделей та марок;
  • історію кожного автомобіля легко перевірити через сервіс Держдепартаменту США.

Ми гарантуємо прозорість та безпеку угоди на всіх етапах, збереження авто, максимально швидку доставку в Україну.

Терміни розмитнення та документальна база

Розмитнення битих та цілих вживаних авто зі США в Україні (Одеса, Київ, Харків, Івано-Франківськ та ін. містах) безпосередньо залежить від правильно та своєчасно оформлених документів. Якщо всі папери вчасно зібрані, процес займає до двох тижнів. При необхідності менеджери компанії «Автопарк» детально проконсультують скільки коштує доставка та розмитнення автомобілів зі США в Україні, які документи для авто слід підготувати.

Основний перелік паперів обов'язково має бути у кожного покупця:

  • паспорт та ІПН покупця;
  • техпаспорт транспортного засобу;
  • документи, що підтверджують покупку;
  • транспортна накладна;
  • папери, в яких зазначено вартість транспортування;
  • дозвіл на розформування контейнера.

Якщо хоча б одного з цих документів не буде, автомобіль не пройде митницю. На відновлення загублених чи відсутніх паперів буде потрібен час, протягом якого доведеться сплатити ще й штраф за простий вантаж. Тому радимо вам довіритися фахівцям, які точно знають, як відбувається розмитнення авто зі США за доступною ціною. Компанія «Автопарк» надає широкий спектр послуг усім охочим привести транспортний засіб зі Штатів.

Щоб визначити, скільки коштуватиме доставка та розмитнення битого авто зі США в Україні, слід враховувати кілька реальних факторів: ПДВ, податок на ввезення, акцизний збір, який залежить від обсягу двигуна та віку машини.

Труднощі, які виникають при розмитненні авто зі США в Україні

Найчастіше проблеми виникають у людей, які бажають самостійно зібрати весь пакет документів. Хоч їх перелік не такий великий, але недосвідчені споживачі можуть припуститися неточностей чи помилок в оформленні. У такому разі процес розмитнення буде припинено і перенесено на деякий час. Це може негативно вплинути на загальну вартість транспортного засобу.

Наступна проблема може виникнути під час паспортизації авто. Оскільки технічні характеристики американських машин не завжди відповідають українським вимогам. Наприклад, часто слід замінити оптику, оскільки червоний колір фар не сертифікований нашій країні. Недосвідчені покупці не знають, скільки коштує і як вважається вартість доставки та розмитнення авто зі США в Україні, тому ціна машини для них може стати повною несподіванкою.

Таке підводне каміння на шляху до купівлі недорогого транспортного засобу з Америки може неабияк зіпсувати настрій. Тому покупцям варто задуматися про співпрацю з надійним та відповідальним посередником, який візьме на себе рішення всіх супутніх митних оформлень турбот. Представники Autopark.ua, яка більше 12 років займається ввезенням автомобілів, знають скільки нервів і сил коштує розмитнення авто зі США та готові надати брокерські послуги всім охочим. Ви можете зв'язатися з нашими менеджерами за телефоном або отримати консультацію в офісах у Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові.