Електрокари зі США - Фото 1

Електрокари із США

14 Черв 11:03

Електрокари зі США

Електромобіль – транспортний засіб, який набирає все більшої популярності у всьому світі. Висока екологічність, скасування акцизного збору та ПДВ електроавто в Україні до січня 2023 року дозволяє українським споживачам ще більше зацікавитись машинами цього сегменту.

Компанія «Автопарк» допомагає покупцям з України купити вживані електромобілі на аукціонах США. Американці дбайливо ставляться до техніки, обслуговують машини спеціалізованих сервісах. Усі транспортні засоби перед аукціоном проходять ретельну юридичну та технічну перевірку. Тому доставка електромобіля із США високої якості гарантована.

Переваги електромобілів

Найпопулярніші моделі eco-friendly автомобілів оснащені акумуляторами із запасом ходу на 130-140 км. Існують і потужніші батареї, які можуть подолати без підзарядки близько 300 км. Розвиток технологій дозволяє цій цифрі невпинно збільшуватися. Гарантійний термін експлуатації акумулятора може бути до 8 років.

Електромобілі, які можна пригнати до України зі США, мають цілу низку переваг у порівнянні зі звичайним авто:

  • висока екологічна безпека через відсутність шкідливих викидів в атмосферу;
  • електроенергія обходиться значно дешевше за бензин, що дозволить витрачати в 2-3 рази менше на підзарядку;
  • виробники потурбувалися, щоб авто можна було зарядити від звичайної розетки;
  • водій та пасажири почуваються комфортно у безшумному транспорті;
  • додаткову безпеку забезпечує система невідкладного гальмування.

Привабливі умови розмитнення, висока якість та доступна ціна роблять доставку електромобілів із США в Україну досить вигідною угодою.

Придбання ідеального електромобіля із США

На сайті autopark.ua можна легко підібрати електроавто популярних виробників Nissan, Chevrolet, Fiat, Ford, Kia, BMW. Ліцензований постачальник автомобілів в Україну, виставлених на найвідоміших аукціонах:

  • Manheim – Найбільший аукціон автомобілів на землі. Дбаючи про покупця, організатори не продають техніку, ремонт якої перевищує п'ятсот доларів;
  • Copart – реалізує несправні автомобілі за дуже низькими цінами;
  • IAAI – продаж машин, які списали за умовами страховки.

Виставлені на аукціоні транспортні засоби не дозволяється відновлювати, щоб покупець бачив справжній стан товару.

Онлайн-каталог компанії «Автопарк» пропонує купити сертифіковані електро авто зі США, які є в наявності. Ми постійно оновлюємо перелік товарів, щоб зберегти ваш час на пошук відповідного автомобіля. Ми гарантуємо вигідне придбання без будь-яких небезпек чи невдач.

Щоб отримати інформацію про те, як привезти електромобіль зі США, ціна якого буде нижчою за середньоринкову, розмитнити та зареєструвати його в Україні, пропонуємо зв'язатися з нашими досвідченими менеджерами. Ми забезпечуємо повну клієнтську підтримку від консультацій до встановлення машини на облік, враховуючи всі індивідуальні особливості. Багаторічний досвід роботи та позитивні відгуки клієнтів підтверджують наше відповідальне ставлення до пригону б/у електромобілів та звичайних автомобілів зі США до України.