Топ-5 найнадійніших мікроавтобусів - Фото 1

Топ-5 найнадійніших мікроавтобусів

14 Черв 08:29

Мікроавтобуси: функції та переваги

Головна перевага мікроавтобусів – комфорт, функціональність, практичність та надійність. Спочатку вони були розроблені як транспорт для комерційних послуг. Їх використовували для перевезення пасажирів у міських умовах, міжміськими маршрутами тощо. Сьогодні багато хто віддає перевагу мінівенам перед іншими авто для сімейних поїздок.

Дивне поєднання невеликих габаритів та місткого салону робить мікроавтобус незамінним для трансферу екскурсійних груп, туристів з аеропорту або вокзалу до готелю та назад. Підприємства купують мікроавтобуси для перевезення працівників до місця роботи.

Транспортний засіб може вдало використовуватися в організації різних розважальних заходів, ділових поїздок, відпочинку за містом. При цьому можна значно заощадити, адже витрати на одну машину, яка може замінити кілька легкових, є значно нижчою.

Топ-5 найнадійніших мікроавтобусів

Сучасні автовиробники постійно вивчають вимоги ринку, вносячи споживачам нові пропозиції. Тому вибір авто, які задовольнять запити покупців за ціною та якістю досить різноманітний. Ми склали рейтинг топ-5 хороших мікроавтобусів, найкращих транспортних засобів для сім'ї.

Отже, найпопулярніші та найнадійніші:

  • Peugeot Traveller I Long пропонує максимум комфорту. Авто йде м'яко, без поштовхів з різних видів дороги. Містка модель (17 осіб з водієм) відноситься до середньої цінової категорії у своєму класі. Автомобіль має високий попит, також завдяки додатковим характеристикам: протикорозійний захист, обігрівач салону, кондиціонер та ін.
  • Hyundai Grand Starex/H-1 ідеально підходить для сімейних поїздок завдяки великій місткості багажного відділення та комфортабельному салону. Сидіння, що настроюються, модернізована конструкція клімат-контролю, підвищений рівень безпеки та інші плюси вивели авто на перше місце рейтингу машин в Австралії;
  • Kia Carnival приваблює цікавим дизайном, вражаючим міксом елементів мінівена та кросовера. Високотехнологічне обладнання, мультимедійна система з великим екраном сповна відшкодовують розміри багажника, місткість якого трохи менша, ніж у попередніх моделей;
  • Volkswagen Multivan – це справді якісний сучасний автомобіль. Вирізняється високоресурсними деталями, що значно збільшують безперебійний експлуатаційний період. Комфортний, просторий салон оснащений двозонною системою клімат контролю та ергономічними сидіннями. Багатофункціональний мікроавтобус має велику популярність серед різних груп споживачів;
  • Toyota Sienna – приємне поєднання стильного дизайну та високих експлуатаційних можливостей. Потужний двигун з восьмиступінчастою коробкою передач та переднім приводом дозволяє використовувати авто на складних трасах.

Вибираючи найкращий мікроавтобус для сім'ї, слід розглядати всі характеристики авто: місткість, надійність, комфорт. Ціна при цьому не повинна бути вирішальним фактором. насамперед слід пам'ятати про безпеку. Щоб не помилитися з вибором, краще звернутися до фахівців, які зможуть запропонувати різні варіанти мінівенів на індивідуальний запит.

«Автопарк» - надійний помічник у покупці автомобіля

Сайт autopark.ua пропонує споживачам широкий вибір автомобілів різних моделей, типів та класів. Компанія дбає про своїх клієнтів та забезпечує послуги з купівлі/продажу транспортних засобів, trade-in, допомагає підібрати найбільш вигідні умови кредитування та реєстрації ОСАЦВ. У наших салонах можна підібрати найпопулярніші, добрі та надійні мікроавтобуси. При цьому наші співробітники підберуть для вас найкращі умови покупки за ціною та якістю.

"Автопарк" – це мережа салонів у великих містах України, яка працює 24/7, щоб забезпечити зручність клієнтів. Всі питання, що цікавлять, можна вирішити з досвідченими менеджерами в телефонному режимі. Ми надаємо юридичну та технічну перевірку автомобілів, сервісне та гарантійне обслуговування, повний набір документів та індивідуальний підхід до кожного споживача.