Електрокросовер GAC GE3 дебютує у Детройті - Фото 1

Електрокросовер GAC GE3 дебютує у Детройті

10 Січ 19:53
Група GAC, до складу якої входить підрозділ GAC Motor, давно має намір посилити свій електромобільний напрямок, заради чого навіть планує побудувати в рідному Гуанчжоу зелений індустріальний парк. Машини на батареях повинні відіграти важливу роль у розширенні переліку ринків. Тому в січні на автошоу в Детройті марка GAC пообіцяла показати електричний концепт, «адресований молодому поколінню американців».

У США напевно оцінять флагман позашляхової лінійки марки семимісний і квадратний Trumpchi GS8. Довжина – 4810 мм, ширина – 1910, висота – 1770, база – 2800, кліренс – 230 мм. "Турбочетвірка" 2.0 (201 к.с., 320 Нм) тут спарена з шестиступінчастим "автоматом". Привід – передній або повний залежно від комплектації

Президент GAC Motor Юй Цзюнь заявив, що незабаром фірма збудує в Кремнієвій долині свій перший у Північній Америці дослідницький центр, а до 2019 року вийде на ринок США. Крім широкої лінійки (мінівен плюс десяток кросоверів та седанів) в успіху фірмі GAC може допомогти рейтинг від агентства JD. Power, яке нещодавно поставило її на перше місце серед китайських брендів за якістю нових автомобілів (Initial Quality Study). За одинадцять місяців 2017 року GAC Motor реалізувала у світі понад 460 тисяч легковиків. До 2020 року GAC Motor планує наростити виробничі потужності з 500 000 до одного мільйона автомобілів, передає видання Green Car Congress.