Range Rover від Overfinch – розкішніше нікуди - Фото 1

Range Rover від Overfinch – розкішніше нікуди

11 Січ 08:20
Хлопці з тюнінг-бюро Overfinch нерівно дихають до Ленд Ровер, роблять їх розкішнішими і потужнішими. У 2018 році фірма планує стрибнути вище голови і представити "most luxurious SUV ever created" - неперевершений багатством позашляховик на основі моделі Range Rover SVAutobiography. Хм ... А як же Bentley Bentayga, Lamborghini Urus і майбутній Rolls-Royce Cullinan? Не поспішатимемо з висновками, адже смілива заява від Overfinch поки що підкріплена лише ескізами. Компанія ніколи особливо не церемонилася із Рейнджами. Вона пише на капоті своє ім'я, ставить інші грати, бампери та бічні повітрозабірники з вуглецевого волокна. Виходить спірно, але переконливо і, звісно, дуже дорого.

«Наш рівень оформлення інтер'єрів у 2018 році буде знову підвищено. Новий дизайн сидінь, оброблених найкращою британською шкірою, ми запропонуємо поряд з розширеним асортиментом опцій», - запевняє Overfinch

Жоден автомобіль, що котиться за ворота ательє, не має точної копії. Все робиться на замовлення вручну, та варіантів персоналізації море. Можна замовити бронювання та куленепробивне скло. Запуск у продаж люксового Рейнджа пройде в два етапи: спочатку машину оцінять закриті фокус-групи спеціальних клієнтів, потім всі інші. Стандартний Range Rover SVAutobiography із короткою базою коштує у Британії від 141 580 фунтів, з довгою – від 167 850. Скільки зверху накине Overfinch, неясно.