Ford Bronco нового покоління з'явиться у 2019 році - Фото 1

Ford Bronco нового покоління з'явиться у 2019 році

25 Груд 07:21
На американському сайті компанії Ford у розділі «Майбутні автомобілі» з'явилася сторінка позашляховика Bronco 2020 модельного року. На жаль, зображень машини, як і раніше, немає, тільки текст: «Він повертається ще більш злим. Легендарний Ford Bronco». Повідомляється також, що модель відродять на численні прохання шанувальників. Вона збереже вірність коріння, але матиме сучасну зовнішність. Не густо.

Випуск нового позашляховика для суперництва з моделлю Jeep Wrangler компанія офіційно підтвердила ще на початку року, а профспілка UAW навіть розсекретила місце виробництва завод Michigan Assembly (MAP) у місті Уейн. З того часу з'явилася маса спекуляцій на тему зовнішності та технічної начинки машини. Якийсь дизайнер, нібито близький до розробки позашляховика, наприклад, стверджував, що в його основу ляже модель Ford Everest, що випускається в Таїланді і Китаї. Однак проти цього різко відтворили офіційні особи Форда: за їхніми словами, автомобіль буде унікальним. Поки що можна з упевненістю сказати лише те, що новий Ford Bronco буде рамним і повнопривідним.

До речі, вищезгадана сторінка на сайті Ford також повідомляє, що модель стане глобальною. Статус моделі 2020 визначає лише приблизну дату дебюту - не пізніше осені 2019 року. Але американці люблять почудувати з поняттям модельного року, тому перший показ машини може відбутися набагато раніше.