Lincoln Navigator став ще потужнішим - Фото 1

Lincoln Navigator став ще потужнішим

04 Квіт 14:12
Тюнінг-компанія Hennessey Performance підготувала пакет доопрацювань для Lincoln Navigator останнього покоління. Віддача модернізованого двигуна позашляховика збільшилася до 608 кінських сил.

Техаські тюнери переробили систему випуску, встановили нову вихлопну систему з нержавіючої сталі, а також покращили охолодження та доопрацювали програму управління. Після модернізації потужність 3.5-літрового турбомотора V6 зросла з 456 до 608 л. З місця до 96 км/год позашляховик із пакетом доробок розганяється за 4.8 с, а дистанцію у 402 м долає за 12.9 с.

У оснащення допрацьованого Navigator входить високоефективна гальмівна система Brembo із шестипоршневими супортами (спереду та ззаду), занижена підвіска та спеціально розроблені унікальні ковані колісні диски.

Пакет доробок для нового позашляховика від Hennessey Performance коштуватиме 19 950 доларів. Наклад планують обмежити 200 екземплярами.

Lincoln Navigator нового покоління дебютував у квітні 2017 року на автосалоні у Нью-Йорку. Позашляховик оснащується двигуном V6 3.5 із двома турбокомпресорами потужністю 456 к.с. та дев'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач, розробленою спільно з GM та Ford. Базові версії задньопривідні, повнопривідна трансмісія – з автопідключенням передньої осі. Цінник на модель стартує від 72 тисяч доларів.