Porsche показав випробування гібридних «Кайєнів» - Фото 1

Porsche показав випробування гібридних «Кайєнів»

06 Квіт 07:59
Компанія Porsche розповіла, як відбуваються фінальні випробування гібридних позашляховиків Cayenne нового покоління. Тести, максимально наближені до реальних умов експлуатації, проходять на околицях Йоханесбурга та на гірських перевалах.

Програма дорожніх випробувань включає тестування автомобілів на дорогах загального користування, в дощову погоду і в умовах екстремально низьких і високих температур. Фінальний етап випробувань передсерійних машин німецький виробник проводить у Південній Африці.

Тут здійснюється фінальне доведення компонентів гібридної силової установки. Позашляховики тестують на запорошених ділянках, у межах міста, на дорогах з поганим покриттям, а також у горах на висоті три тисячі метрів над рівнем моря.

Публічний дебют Porsche Cayenne нового покоління відбувся у серпні минулого року. Позашляховик побудували на новій платформі, яка раніше використовувалася на Audi Q7 і Bentley Bentayga, і вперше в історії моделі укомплектували задньою віссю, що підрулює. Гамма двигунів Cayenne складається з двигуна 3.0 V6, який видає 340 кінських сил (450 Нм), 2,9-літрового твін-турбо мотора V6 потужністю 440 кінських сил і 550 Нм моменту, а також 550-сильної 4,0-літрової ».