Mazda 6 втретє піддається рестайлінгу! Чому? - Фото 1

Mazda 6 втретє піддається рестайлінгу! Чому?

21 Лис 10:32
На автосалон, що відкривається через два тижні, в Лос-Анджелесі Mazda привезе оновлену «шістку». Так-так, Mazda 6, що випускається з 2012 року, освіжена втретє! Але якщо минулого року модернізація була технічною, то тепер зміниться і зовнішність.

На даний момент компанія опублікувала лише два обрізані знімки. Однак за ними вже ясно, що хромовані стрілки, що ростуть з окантовки радіаторної решітки, перемістилися під фари, бампер став менш агресивним, а сама решітка тепер схожа на кольчугу. У салоні можна розглянути більш строге оформлення передньої панелі, а фірмове прес-комюніке як завжди обіцяє покращені матеріали обробки, у тому числі японським ясенем. Весь комплекс доопрацювань в компанії називають зрілою елегантністю. Інтер'єр оновленого седана
Головна технічна новинка — турбомотор 2.5, який на кросовері Mazda CX-9 в американській специфікації розвиває 253 л. Крім того, атмосферник Skyactiv-G 2.5 (зараз це єдиний варіант для Мазди 6 в США) буде модернізований і матиме функцію часткового відключення циліндрів. Цей мотор з'явиться ще й на паркетнику СХ-5. До того ж оновлена «шістка» буде хизуватися адаптивним круїз-контролем MRCC, здатним самостійно зупиняти машину і відновлювати рух, а також новою системою камер кругового огляду. Інші технічні подробиці, так само як і інформація цінах та термінах появи модернізованих «шісток» у дилерських центрах, стануть відомі у прес-дні Лос-Анджелеського автосалону в останніх числах листопада.