У SpeedKore побудували Ford Mustang для Роберта Дауні - Фото 1

У SpeedKore побудували Ford Mustang для Роберта Дауні

22 Лис 12:53
Тюнінг-фірма, що спеціалізується на будівництві автомобілів на індивідуальні замовлення, представила унікальний маслкар, підготовлений для відомого голлівудського актора.
Ексклюзивний автомобіль збудовано на базі моделі Ford Mustang Boss 302 1970 року. Роберт Дауні замовив у фірми значно доопрацьований Mustang, причому сам брав активну участь у створенні маскара. Комбінація оригінальних частин та сучасних технологій дозволила створити щось дійсно особливе.

Під капотом класичного фастбека встановлена п'ятилітрова V-подібна вісімка Ford Performance Aluminator з нагнітачем Ford Performance/Roush Stage 2. Двигун поєднується з трансмісією Bowler T56 і заднім диференціалом Detroit Speed.

Як і інші проекти SpeedKore, Mustang Boss Роберта Дауні отримав ультралегкі карбонові кузовні панелі, включаючи капот, бампери, крила, спойлери та інше. Кузов пофарбований у жовтий відтінок PPG Khaki.

Над салоном працювали фахівці Gabe's Street Road Custom Interiors, які встановили пару ковшеподібних крісел, особливе кермо, виконали обробку темно-коричневою шкірою, а також інтегрували унікальну систему кондиціювання.