Оновлена розкіш в якості Range Rover SVAutobiography - Фото 1

Оновлена розкіш в якості Range Rover SVAutobiography

06 Груд 07:53
Модернізований Range Rover показали ще у жовтні: у нього з'явилися матричні фари, змінений салон, додаткова електроніка та гібридна модифікація. А для майбутнього автосалону в Лос-Анджелесі, який відкриється вже цього тижня, британці приберегли найдорожчу версію оновленого Рейнджу, яка називається SVAutobiography.

Такі позашляховики пропонуються лише у довгобазній модифікації, у якої від бампера до бампера 5200 мм. Як і раніше, Range Rover SVAutobiography має окремі задні крісла з електроприводом, підігрівом та вентиляцією, у яких спинки відкидаються на 40 градусів. У центральній консолі заховані складні столики та холодильник, а на спинках передніх сидінь закріплені десятидюймові дисплеї медіасистеми.

Оновлення ж принесло топ-версії змінений дизайн консолі: вона стала вищою, обзавелася годинником Zenith і новим блоком керування роздільним клімат-контролем. Доданий передавач 4G, у відкидних підставок для ніг з'явився підігрів, пульти керування кріслами переїхали з боковин подушок на двері, а також змінювати налаштування сидінь і мікроклімату можна з додатка на смартфоні. Крім того, висувний майданчик у багажному відділенні, який полегшує навантаження-розвантаження речей, тепер оснащений електроприводом. А зовні версію SVAutobiography відтепер можна впізнати по незвичайних радіаторних гратах з хромованими вкрапленнями.

Найрозкішніший Range Rover пропонується з трьома силовими агрегатами на вибір: це дизель SDV8 4.4 (339 л.с.), бензиновий мотор V8 5.0 з приводним нагнітачем (565 л.с. замість 550 у дореформеної версії), а також гібридна установка потужність л.с. у складі дволітрової турбочетвірки та електродвигуна.

Початкові ціни в Англії — від 168 тисяч фунтів стерлінгів за дизельну версію, а бензинова оцінюється щонайменше 177 тисяч, тоді як базовий Range Rover коштує 80 тисяч фунтів.