Восени 2019 року чекаємо від Toyota RAV4 нову версію - Фото 1

Восени 2019 року чекаємо від Toyota RAV4 нову версію

13 Лют 07:32

Вже був дебют Toyota RAV4 - TRD Off-Road, кіт. пройшов у автосалоні Чикаго. До створення авто доклали свою досвідчену руку фахівці Toyota Racing Development. Обіцяють, що кросовер з'явиться у продажу ринків Америки восени 2019 р.

І все звичайно не терпиться дізнатися, що ж нового буде в обіцяному TRD.

Відмінною рисою Off-Road стане високі рейлінги на даху, значно додадуться у розмірі накладки на арки коліс, бампера будуть агресивнішими як і решітки радіаторів. Кросоверу подарували підвіску з посиленням та двотрубні амортизатори. А ось при розробці пружин та відбійників для цього позашляховика використали досвід від створення гоночного Toyota Rally.

Найлегший варіант 18-дюйм. коліс красуватимуться покришками Falken Wildpeak A/T Trail. Також яскравою особливістю новинки стануть фари – світлодіодні та протитуманні, привід буде повним і контролюватиметься динамічною тягою від обох задніх коліс, режим руху перемикатиметься з новою системою допомоги при пересуваннях по значних нерівностях (спуск, підйом).

Двигун із серії Dynamic Force – 2,5 л., його характеристики 206 л.с. та 250 НМ кр. м-та. Коробка передач автомат – вісімдіапазонна Direct Shift. 3-х режимна силова установка  - Економ., спорт. та звичайний.