Найпотужніші авто в Україні: що можна зараз купити в Автопарк - Фото 1

Найпотужніші авто в Україні: що можна зараз купити в Автопарк

14 Лют 12:03

Поширене прислів’я минулого століття стверджує, що автомобіль – це, насамперед, засіб пересування. Таке правило втратило свою актуальність після того, як зусиллями конструкторів та дизайнерів авто отримало ознаки індивідуальності. Тепер машина – це продовження характеру свого володаря. Новий транспорт підбирають максимально під себе, часто він слугує доступною для огляду кожним візитною карткою водія. В зазначеному переліку автомобілі з міцним двигуном займають особливе місце. Мати такий в своєму гаражі є підтвердженням безкомпромісності та ознакою спраги до життя.

Вітчизняні автозаводи випускають з конвеєру лише звичайні автівки, тож бажаючим пограти автомускулами доведеться придивлятись до іномарок. Більш того, далеко не всі з них офіційно постачаються дилерами. Сайт «Автопарк» допоможе вирішити це питання шляхом пропозицій від приватних осіб. Короткий огляд актуальних варіантів допоможе зрозуміти, що сьогодні є в тренді.

Залізний табун під капотом

Німецький автопром зазвичай виготовляє економічні авто з помірними характеристиками, але це обмеження не стосується BMW M6 2016 року виготовлення.

BMW M6 фото

Це справжній гоночний болід, який помістили в корпус дводверного седану. Унікальність авто полягає в його двигуні: бензиновий V-подібний агрегат з 8 циліндрами об’ємом 4,4 літри. Такі характеристики доповнені подвійною турбіною дозволяють йому розвивати потужність у 600 кінських сил. Дизайн цього транспортного засобу надзвичайно привабливий. Аеродинамічний корпус виглядає футуристично. Салон авто задовольнить навіть вимогливого авто користувача.

Dodge Charger – статусне авто. Його придбають впевнені у своїх силах люди, здатні на рішучі вчинки. 3,6-літровий двигун в поєднанні з повним приводом, підвищеною стабільністю керування та 8-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач дозволяє робити дива на дорозі.


Dodge Charger фото

Автомобільний ринок налічує не багато англійських брендів, але кожен з них – це зірка. Компанія Bentley випускає авто, синонімом яких є слово «розкіш».
Bentley Continental фото

Модель Bentley Continental поєднує в собі вищий клас оздоблення та надпотужну силову установку. Насамперед – це представницьке авто. Машина нагадує чорну кулю, яка готова нестись до своєї мети з швидкістю блискавки. В цьому їй допоможе 6-літровий двигун, який розвиває потужність в 560 кінських сил. Не зважаючи на те що це авто 2011 року виготовлення, мало яка пропозиція з доступних в «Автопарку» може позмагатись з ним в рівні комфорту для водія та пасажирів. Тут є всі сучасні технології, включаючи систему стабілізації та датчик тиску повітря в шинах.

Потужний двигун для великих авто

Розмір та ходова частина позашляховиків дозволяє використовувати надпотужність двигуна з надзвичайною ефективністю. Завдяки своїм характеристикам ці транспортні засоби можуть перевозити людей та вантажі у складних умовах, легко долати гірську місцевість та здійснювати буксировку інших машин. Суворий дизайн таких сучасних авто отримав елегантність та витриманість. Керувати потужним пікапом – це неперевершене задоволення.

Компанія RAM Trucks постачає машини на північноамериканський ринок. Кожна з них, це втілення американської мрії про над потужність. Dogde RAM 1500 TRX 6.2L Supercharged є особливою модифікацією для тих, хто не знає меж. Достатньо навести його основні показники:

  • бензиновий двигун з робочим об’ємом 6,2 л.;
  • потужність 712 кінських сил;
  • витрата палива – 19,6 л/100км.

RAM Trucks фото

Класична конфігурація пікапу передбачає закриту кабіну з чотирма дверима та відкритий кузов. Завдяки силовій установці він може перевозити до 594 кг вантажу, або вести за собою причеп вагою 3,67 тони. Широкі колеса діаметром 18 дюймів та 300-міліметровий кліренс роблять його неперевершеним позашляховиком. Він може підніматися вгору з крутизною понад 30º та долати водну перешкоду з глибиною більше 0,8 м. Витончений салон вміщує шкіряні ергономічні крісла та сучасну електронну систему керування. Інтелектуальний клімат-контроль створить в авто комфортну атмосферу при любій погоді ззовні.

Фанати американської класики попередніх років беззаперечно поважно поставляться до Ford F-150 XLT.

Ford F-150 XL фото

Авто виготовлено лише в 2020 році, але його зовнішній дизайн продовжує лінію попередніх поколінь з сучасними деталями. Великі хромовані грати радіатору та сріблястий бампер виглядають ефектно та агресивно. Заводське тонування скла створює виваженість, інноваційна форма фар додає прогресивності. Під капотом міститься двигун с робочим об’ємом 5 літрів та потужністю 291 кінська сила. Зручне керування забезпечує бортовий комп’ютер. Приваблива вартість робить це авто майже ідеальним по співвідношенню «ціна – якість – стиль».

Японські авто часто викликають асоціації як транспортні засоби з економічною силовою установкою. Toyota Land Cruiser 300 є явним виключенням з цього правила. Авто продовжує добре відому кожному водію лінійку позашляховиків та концентрує в собі найкращі досягнення попередніх поколінь.

Toyota Land Cruiser 300 фото

Корпус кроссоверу продовжує корпоративний зовнішній вигляд, але передня частина капоту суттєво модифікована. Масивні грати радіатора широко розділяють по вертикалі головні фари та габаритні вогні. Колеса комплектуються великими хромованими дисками з легкого сплаву. Керування цим велетнем, який має потужність в 415 кінських сил, спрощено за допомогою бортового комп’ютеру.

Шанувальникам німецької якості сподобається те, що прагматичні бюргери також вдаються до виготовлення потужних автівок. Mercedes-Benz ML 63 AMG 2014 року дозволить своєму володарі відчути міць 5,5-літрового двигуна одночасно з еталонною якістю виготовлення.

Mercedes-Benz ML 63 AMG фото

Таке авто є ідеальним варіантом для повсякденного користування. Не зважаючи на те, що під капотом зачинено 510 кінських сил, машина не виглядає велетенською. Автівка забезпечить повний контроль над міськими дорогами завдяки мультифункціональному керму, підігріву дзеркал, датчику доща та розкішному шкіряному салону.

Сучасні технологічні досягнення для задоволення

Стереотипом є думка що значний об’єм циліндрів двигуна внутрішнього згорання є ознакою підвищеного розходу палива. Звісно, маючи силову установку з показником 5 літрів заправлятися доведеться частіше ніж з 1,3-літровим авто. Але пікові витрати мають місце лише на високих оборотах колінвалу. Стандарти дотримання екологічних вимог змусили конструкторів знизити обжерливість моторів. На холостих та низьких оборотах їх відносна економічність дуже висока.

Використовуючи електронний каталог авто з пробігом від «Autopark» легко підібрати варіант з добрим рівнем співвідношення «ціна – якість». Відразу слід сприйняти що маслкари не бувають дешевими, оскільки це еліта автопрому. Ця особливість варта того щоб голосно заявляти про себе не використовуючи жодного слова.