ТОП-5 авто, які українці купували на

ТОП-5 авто, які українці купували на "вторинці"

03 Лис 11:55

Вживані авто з упевненістю посунули моделі з конвеєра на ринку. "Вторинка" виграє у різноманітності, ціні та у продажах. Але і серед вживаних авто є бестселери, які конкурують з, здавалося б, схожими за характеристиками моделями.

"Автопарк" склав ТОП-5 авто, які українці купували на "вторинці", і постарався розгадати секрет популярності цих моделей.


BMW X5 
Лідер нашого ТОПу - BMW X5. Кросовер від німецького концерну вже давно підкорив серця автолюбителів настільки, що BMW з 1999 року випустив чотири покоління цієї моделі.

Не дивно, адже крім привабливого екстер'єру BMW X5 радує власника надійністю та маневреністю. Останнє, звичайно, важлива характеристика для кросовера.

Купити BMW X5 на вторинці можна за $6 500 - 59 900. Ціна залежить від року випуску авто та його стану.< /p>

Ford Fusion


Другий у п'ятірці лідерів продажів - Ford Fusion. Це авто популярне завдяки невисокій ціні, просторому салону та безпеці. Це німецьке авто було розроблене європейським відділенням Ford Motor Company на базі "брата" - Ford Fiesta п'ятого покоління.

Моделі Ford Fusion кілька разів проходили рестайлінг і за довгий час з компактного хетчбека класу «В» перетворився на седан класу «D» з переднім чи повним приводом. 

Ціна Ford Fusion стартує від $3 800, а більш нову модель можна придбати за $21 990. 

Honda Accord та Hyundai Elantra


Третю позицію рейтингу розділили Honda Accord та Hyundai Elantra. Ці седани підкорили багатьох українців.

Високий попит на Honda Accord легко пояснимо сукупністю споживчих якостей та надійності. Більше того, ці авто можна купувати навіть із великим пробігом. Адже якщо власник захоче пересісти з Honda Accord - її можна з легкістю продати.


Найбільш популярна з Honda Accord - модель з мотором 2.4 л. Також можна зустріти версії з мотором 1,6 л, 1,8 л і 2 л.

У мережі "Автопарк" купити Honda Accord можна і за $3 200. А сама дорога Honda Accord обійдеться власнику в $ 27 200.< /p>

"Сусід" Honda Accord за рейтингом - Hyundai Elantra. Ця "конячка" входить до десятки автомобілів, що найбільш ефективно використовують паливо за версією EPA. Стартова ціна цих уживаних "корейців" навіть у повній комплектації значно дешевша за "японки". Так, ціна Hyundai Elantra варіюється від $5 100 до $13 990. 

Про популярність цієї моделі говорить і те, що південнокорейський концерн випустив цілих сім поколіньHyundai Elantra . Остання новинка лінійки була представлена у 2021 році.

Hyundai Sonata
На четвертому рядку ТОПу розташувався Hyundai Sonata
. Вперше ця модель була представлена у 1985 році і з того часу пройшла рестайлінг у восьми поколіннях.


Відмінна риса Sonata в тому, що автожурналісти і дилери частину авто відносять відразу і до D-сегменту, і до бізнес-класу. При цьому, ціна Hyundai Sonata досить демократична - від $1 900 до $18 800.

Lexus RX

Закриває рейтинг Lexus RX - кросовер, який не перестає підкорювати серця автолюбителів з кінця дев'яностих. З 1998 року ця модель від Toyota була випущена в чотирьох поколіннях і встигла змінитись не тільки зовні, а й технічно.

RX першого покоління був побудований на платформі седана Lexus ES 300, але з часом моделі вдалося створити власний сегмент і стати еталоном для конкурентів.

Купити Lexus RX і стати власником еталона можна за $ 6 600. За найдорожчу версію Lexus RX доведеться віддати $ 51 990.

Компанія Автопарк - один із найбільших офлайн майданчиків вторинних авто в Україні, що існує понад 13 років! Мережа із 7 автосалонів об'єднує Київ, Харків, Запоріжжя та Одесу.  Клієнтам доступні всі популярні види послуг: покупка з ПДВ, автолізинг і т.д. А величезна база; Автопарк налічує понад 3500 автомобілів