Довіреність на право продажу автомобіля - Фото 1

Довіреність на право продажу автомобіля

26 Січ 08:06

Продаж авто за довіреністю

Продаж автомобіля - це процедура, з якою стикається хоча б один раз у житті більшість автовласників. Тому у відомій фразі «Кожен, хто має машину, мріє її продати» правди не менше, ніж гумору. У середньому, як підрахували скрупульозні експерти, автомобіль затримується у свого господаря на 5-6 років, а потім його продають.

Причини цього можуть бути різними і у кожного вони свої, але можна виділити найпопулярніші: бажання пересісти на нові авто, поміняти марку, утримувати автомобіль стало дорого і непосильно для сімейного бюджету. А може, навпаки, вдалий бізнес вимагає переходу на новий тип транспортного засобу, коли з легковика треба пересідати на пікап чи бус. Ну і варіант, коли сім'я стала більшою і потрібна машина відповідних розмірів та місткості, теж не є рідкісним. Причин багато, але факт у тому, що продаж - це процес, що настільки ж хвилює і емоційно виснажує, як і покупка. Діяльність компанії "Автопарк" спрямована на те, щоб допомогти автовласнику продати авто з максимальною вигодою та комфортом.

Нюанси оформлення продажу транспортного засобу за дорученням

Можна оформити продаж договором, завіреним у нотаріуса, або у сервісному центрі МВС. Така процедура продажу вимагає суттєвих витрат, пов'язаних зі сплатою платежів до бюджету та при знятті (постановці) транспортного засобу на облік, тому багато власників і особливо покупці вдаються до іншого способу – ndash; оформлення угоди через доручення на купівлю-продаж авто. Подібна форма передачі прав на транспортний засіб є значно дешевшою і вигіднішою в плані того, що новий фактичний власник авто може не тільки заощадити кошти, але також, наприклад, не позбутися субсидії на оплату комунальних послуг.

Є в цій схемі і підводні камені, тому вкрай важливо, щоб оформлення довіреності на купівлю-продаж автомобіля пройшло правильно з урахуванням усіх нюансів. В офісах компанії "Автопарк" менеджери допоможуть правильно оформити всі необхідні документи у найкоротші терміни, аж до "сьогодні на сьогодні". Вони нададуть зразок довіреності на право продажу автомобіля та допоможуть заповнити бланк у всій формі. Якщо все оформлено правильно, покупець отримує всі права на транспортний засіб, включаючи можливість керування, подання та підписання документів, зможе отримувати потрібні довідки та захищати свої права у всіх інстанціях. Для зручності клієнтів на нашому сайті представлені зразки всіх необхідних документів, включаючи бланк довіреності на право продажу авто.

Швидко, вигідно та безпечно продати авто на сайті компанії «Автопарк»

Наша компанія була створена для того, щоб полегшити українцям процес купівлі, продажу чи обміну транспортних засобів. 12 років успішної роботи на цьому складному та конкурентному ринку в умовах економічних криз та зайво заформалізованих процедур говорять про нашу компетентність та професіоналізм. Десятки тисяч автовласників з усієї України змогли з нашою допомогою вигідно та без зайвого головного болю продати свій автомобіль. Ми не просто підшукуємо покупця та оформляємо документи за всіма правилами, але й проводимо, у разі потреби, передпродажну підготовку автомобіля.