Де оформити договір на купівлю продаж автомобіля - Фото 1

Де оформити договір на купівлю продажу автомобіля

25 Січ 19:31

Законне оформлення угоди купівлі продажу авто

Збут транспортного засобу - завжди клопітна, витратна за часом справа. Воно вимагає проходження кількох важливих етапів, і щоб уберегти себе від ризиків, фінансових витрат, рекомендуємо звернутися до фахівців. Наша компанія Автопарк легально, швидко та правильно займається оформленням договору, оформляє угоду купівлі продажу вашого автомобіля недорого. Самостійне укладання договору може спричинити помилки, тому краще звернутися до професіоналів, які зроблять все в рамках закону. Ми гарантуємо безпеку, надійність, швидкий результат.

Де і як оформити договір на купівлю продажу автомобіля?

Оформленням купівлі продажу автомобіля займаються кілька інстанцій, тому можна зробити це через комісійний, нотаріальний договір або завірений у сервісному центрі МРЕВ. Для цього власник машини та її покупець збирають необхідні документи та приїжджають до офісу для здійснення угоди. Для початку нотаріус або інший представник компанії, сервісного центру проводить перевірку ТЗ на відсутність заборони на зняття його з обліку, щодо застави в базі ГРОДІ, видає відповідний документ з печаткою, підписом.

Після надання пакету документів від власника та покупця для укладання договору купівлі продажу авто в місці, де можна оформлювати угоду, робиться відмітка в технічному паспорті про зняття ТЗ з обліку. У договорі обов'язково вказується місце, дата укладання угоди, повна інформація про продавця та покупця, недоліки ТЗ, дійсний пробіг, відповідальність сторін. Порядок укладання договорів правильний, угода здійснена коректно та законно.

Як правильно оформляється угода купівлі продажу авто? Купівля продаж авто вимагає для оформлення наступних документів:

  • технічний паспорт, а якщо свідоцтво про реєстрацію на пластиковій основі, то облікова картка;
  • номерні знаки для транзиту;
  • паспортні дані обох сторін;
  • якщо продавець не є першовласником, то нотаріальна довіреність на право управління, розпорядження даним МС від власника, записаного у техпаспорті;
  • якщо майно нажите у спільному сімейному житті, обов'язкова присутність нотаріальної згоди чоловіка/дружини на реалізацію транспортного засобу.

Звернувшись до нас, де оформити купівлю-продаж авто можна досить швидко і просто, ви отримуєте безліч переваг, серед яких варто врахувати доступну вартість, можливість перереєстрації під ключ з одного власника на іншого, зняття, постановки машини на облік у сервісному центрі МРЕВ, можливість отримання витягу з реєстру ГРОДІ та багато іншого.

Швидке оформлення договору з «Autopark»

Якщо ви продаєте автомобіль і у вас виникло актуальне питання – де зараз оформляється купівля продаж для автомобіля, ми відповімо – у нас. Наша компанія реалізує, скуповує транспортні засоби різних марок, моделей, особливостей, а також надає послуги законного та швидкого оформлення різних угод та процедур. Ми проконсультуємо за договором від початку до кінця, про порядок оформлення, необхідні документи, вартість, час купівлі продажу авто, допоможемо або самостійно виконаємо все необхідне.