Як продати авто через інтернет - Фото 1

Як продати авто через інтернет

27 Січ 13:49

Як продати авто через інтернет швидко та безпечно?

Сьогодні онлайн-купівля чи продаж - далеко не рідкість. Користувачам подобається швидкість та зручність таких процедур, можливість здійснення угоди, не виходячи з дому. Інтернет-ресурси з продажу залучають можливістю вибору: електронний каталог товару не обмежений площею торгових залів, як у стаціонарних точках. Популярністю користуються комісійки, тобто продаж вживаного товару. Немає нічого дивного у появі на просторах інтернету та автомобільних комісійних магазинів чи вторинних авторинків.

Більшість користувачів таких ресурсів не мають часу на пошук покупців. Це тільки здається, що все просто: сфотографував, відправив разом із коротким описом на дошку оголошень і – ось вони покупці вишикувалися в чергу. Насправді оголошення висить і висить, дзвінки, якщо й лунають, то частіше від перекупників, з якими швидко набридає спілкуватися. Особливо дратують люди, які даремно дзвонять в робочий час або пізно ввечері, рано вранці. Крім того, не всі продавці вміють грамотно описати переваги транспортного засобу. А малозрозумілий опис не приваблює взагалі жодного інтересу.

Перевага продажу транспортного засобу в інтернеті за допомогою професіоналів

Після безплідних спроб продати авто онлайн самостійно, автовласник розуміє, що кожен має робити свою справу. Тоді людина шукає ресурс із професійними продавцями, які за невелику комісію зроблять всю роботу за неї. Реальні переваги звернення до професіоналів:

  • посередник має чіткий мотив, знання та досвід;
  • товар буде описаний реалістично і в кращому вигляді, з фотознімками з кращих ракурсів;
  • ресурс з продажу має щоденний потік потенційних покупців;
  • грамотна реклама, правильна подача автомобіля дозволяє швидко його продати;
  • офіційний посередник працює прозоро та гарантує безпеку.

Важливо переконатися у справжності ресурсу, його офіційній реєстрації. Це можна зробити у єдиному державному реєстрі України.

Один із нюансів роботи посередника - це комісія. Легальний, чесний ресурс бере плату за послуги після здійснення угоди продажу або включає її у вартість, але з дозволу автовласника. Також остаточна угода та визначення суми неможливі без вашої безпосередньої участі.

Де продати автомобіль через інтернет швидко та без обману?

Компанія "Автопарк" має 12-річний досвід з продажу та купівлі, а також обміну вживаних автомобілів. У нас діє чотири великі автосалони у Києві, Запоріжжі, Одесі, Харкові. Понад 100 тисяч клієнтів уже продали, купили чи здійснили обмін із нашою допомогою. Рекламні оголошення про продаж вашого авто будуть розміщені на нашому сайті в електронному каталозі з детальним та грамотним описом усіх технічних характеристик та комплектації автомобіля, його переваг. Опис супроводжуватиметься якісними знімками, що демонструють авто з найкращих сторін. Окрім нашого ресурсу, профіль товару просувається по всіх популярних торгових майданчиках, на великих рекламних порталах.

Після закінчення огляду та формування профілю для онлайн-реклами авто може бути поміщено на нашу стоянку, що охороняється. Усі дзвінки від потенційних покупців беруть він наші співробітники. Вас, як власника, запрошують лише для підписання документів під час угоди. Оформлення паперів у держслужбах також входить до наших обов'язків. Таким чином, наша компанія звільняє вас від втрати часу та нервів. Хочете швидко та без втрат продати авто? Звертайтесь до "Автопарку"!