Як продати свій автомобіль швидко та вигідно - Фото 1

Як продати свій автомобіль швидко та вигідно

27 Січ 14:21

Продати автомобіль з пробігом в Україні швидко і вигідно - чи це можливо?

Традиційно в нашій країні великий попит мають саме машини з прокатом. Купити нове авто із салону можуть дозволити собі далеко не все, а ось такий бажаний транспортний засіб у попереднього власника – це вже реальніше. Уживані автомобілі купують з різних міркувань, для когось це перша в житті власна машина, комусь набридла його марка і він хоче поміняти її на більш сучасну, головне, що пропозицій на ринку більш ніж достатньо.

З одного боку це, звичайно ж, добре, але є деякі підводні камені. Продавець не завжди буває повністю відвертим із покупцем і може приховати деякі факти, які згодом виллються у суттєві додаткові витрати на ремонт. Тому самостійна покупка через сайти або з рук – не найкращий варіант. Набагато розумніше звернутися за кваліфікованою допомогою до фахівців, які мають не лише досвід роботи в цій сфері, а й доступ до важливої інформації, роздобути яку своїми силами зможе далеко не кожен.

Головні складові успіху швидкого продажу авто

Якщо виникла потреба швидко продати свій автомобіль з пробігом, можна звернутися до компанії Autopark, де працюють справжні професіонали своєї справи. Ми допоможемо залагодити будь-які спірні моменти, що виникають, позбавивши вас від тривалих переговорів з потенційними покупцями і необґрунтованих претензій після продажу транспорту. Висококваліфікований штат співробітників, які включають механіків та юристів, забезпечить максимально швидке укладання угоди на вигідних для вас умовах. Ми пропонуємо:

  • формування ринкової ціни на авто відповідно до його технічного стану;
  • активне просування оголошення про продаж на найрейтинговіших онлайн-майданчиках;
  • є можливість продажу через мережу автосалонів, розташованих у найбільших містах України;
  • ведення всіх переговорів з потенційними покупцями, ви приїжджаєте до нас для укладання угоди.

Використовуючи всі найефективніші важелі просування, ми зможемо швидко продати ваше авто, при цьому виключено будь-яку змову з покупцем з метою зниження вартості, відповідно, отримання вами меншого прибутку. Ми працюємо на перспективу і дуже цінуємо свою репутацію.

Autopark допомагає швидше продати старий автомобіль

Наша компанія надає найрізноманітніші послуги, пов'язані з продажем, купівлею або обміном транспортного засобу, що був у користуванні. Ми беремо на себе організацію з наступним юридичним оформленням, вам необхідно просто привезти до нас свій автомобіль, решта - наші турботи. До ваших послуг наші автосалони, розташовані у найбільших містах України – Києві, Харкові, Запоріжжі, Одесі. На онлайн-майданчику ви завжди можете оформити поліс ОСАЦВ, кредит та лізинг на вживані автомобілі різних моделей.

Навіть найскладніші випадки - для нас не проблема, самостійно ви навряд чи зможете швидко та вигідно продати авто після дорожньо-транспортної пригоди або машину з пробігом, де стоїть донецька реєстрація. А ми знаємо найефективніші способи вирішення цих та багатьох інших подібних випадків. Головне, що при цьому ви отримуєте максимально вигідну суму за найменших витрат нервів. Наше кредо - клієнт завжди має рацію, ви можете розраховувати на швидке вирішення спірних ситуацій на свою користь і на бездоганний сервіс. Якщо вам знадобилося терміново та швидко продати авто з пробігом на території України – просто зайдіть на наш сайт. Ваш персональний онлайн-менеджер допоможе розібратися у всіх нюансах нашої взаємовигідної співпраці.