Штрафи після продажу автомобіля - Фото 1

Штрафи після продажу автомобіля

26 Січ 15:42

Продати авто без неприємних сюрпризів

Автомобілі – це ходовий товар у всіх сенсах цього слова. Особливо це стосується вживаних машин, оскільки їх найчастіше купують, продають, обмінюють. Комусь здається, що авто застаріло і хочеться чогось новішого і сучаснішого, хтось хоче пересісти з «європейця» на «японця» або навпаки. А часто буває, що склавши всі "за" і "проти", людина приходить до висновку, що в умовах великого міста з його пробками, тягучками, хамством інших водіїв машина йому приносить більше головного болю, ніж позитивних емоцій та ще й з'їдає солідну частину сімейного бюджету. Як наслідок - пошук покупця на авто, що не виправдало надій.

Це усі звичайні життєві ситуації, від яких ніхто не застрахований. Найголовніше при цьому - не забувати, що за будь-яких дій з транспортним засобом важливо все робити за правилами. В іншому випадку не варто дивуватися, якщо прийшов штраф після продажу авто.

Чому приходять штрафи після продажу автомобіля?

Існує два основні варіанти здійснення продажу транспортного засобу. Перший шлях - оформити правочин, підписавши відповідний договір і витративши чималі суми на податки та перереєстрацію. Другий передбачає використання довіреності. Такі угоди вимагають ретельного оформлення і в них не обійтися без фахівців, знайомих з усіма тонкощами та проблемними моментами. Саме такий персонал працює в офісах компанії «Автопарк».

Якщо продати автомобіль неправильно, рано чи пізно після продажу почнуть приходити штрафи. Найчастіше причиною є те, що продаж за довіреністю не означає переходу власності на машину до того, хто нею фактично володіє. Він має лише права розпоряджатися транспортним засобом. Така ситуація стає причиною непорозумінь, коли продавцю приходять штрафи за порушення правил дорожнього руху вже кілька місяців як проданим автомобілем чи прострочення зі сплати зборів та податків. Всі ці нюанси та багато інших мають бути прописані при складанні довіреності.

Автовласники часто запитують, що робити, якщо продав авто і прийшли штрафи? Насамперед, не впадати в паніку. Якщо пакет документів був оформлений правильно, то можна все вирішити на свою користь, щоправда, доведеться згаяти час і чимало нервів. Ось чому так важливо за будь-яких операцій з автомобілями дотриматися всіх юридичних формальностей.

Компанія «Автопарк» - надійний партнер автолюбителів

Купівля чи продаж машини - це період підвищеного хвилювання, тривоги та очікувань. Йдеться про дорогу угоду, тому природно бажання зробити все безпечно. Продавець хоче отримати ринкову ціну, а покупець не викинути гроші на вітер. І тут без посередника не обійтись. Він є гарантом безпеки угоди.

Наша компанія спеціалізується на продажу транспортних засобів будь-якого типу і позбавляє клієнтів від нервування, гарантуючи, що машина буде продана, а гроші отримані. Ми маємо свій кол-центр, в якому цілодобово готові допомогти клієнту та надати консультацію. Нашим головною перевагою ми вважаємо те, що проводимо повний цикл необхідних заходів та закриваємо угоду "під ключ" до взаємної вигоди сторін. Головний наш офіс розташований у Києві, є також представництва у регіонах, зокрема, у Харкові, Запоріжжі, Одесі.