Хороша машина для всієї родини - Фото 1

Хороша машина для всієї родини

11 Черв 16:44

Хороша машина для всієї родини

У житті кожної людини величезну роль відіграє сім'я, тому так важливо побудувати добрі стосунки з літніми батьками, сестрами, братами, дітьми та родичами чоловіка. Одним із варіантів, що дозволяють рідним людям краще дізнатися та зрозуміти один одного, є покупка сімейного автомобіля для здійснення спільних поїздок. І не важливо, де доведеться провести вільний час: на березі місцевого водосховища, у селі, місцевому чи закордонному готелі. Маючи у своєму розпорядженні власний надійний сімейний автомобіль, можна не тільки планувати довгострокову подорож, а й реалізовувати на практиці поїздки всією сім'єю на уїк-енд або огляд визначних пам'яток будь-якої місцевості без прив'язки до громадського транспорту.

Основне завдання майбутнього автовласника полягає у виборі сімейного авто з гарною системою безпеки, плавною ходою, економною витратою палива, просторим салоном та містким багажником, щоб взяти з собою в дорогу речі, необхідні для організації комфортних умов пересування чи пікніка на свіжому повітрі. Для великої родини ідеально підходять моделі із категорії універсал, компактвен, кросовер. Якщо сімейний бюджет обмежений і досить складно знайти в ньому зайву копійку, можна купити машину в розстрочку або оформивши кредит. Зовсім не обов'язково купувати нове авто, коли величезна кількість техніки реалізується на вторинному авторинку, де можна торгуватися, збиваючи ціну за кожен дефект, і в результаті купити чудовий транспорт за прийнятну вартість.

Де можна купити найкращий бюджетний автомобіль для сім'ї?

Рейтинг найнадійніших і найкращих сімейних автомобілів очолюють великі машини, в яких комфортно перебувати пліч-о-пліч людям різного віку та статури. У топ найкращих та недорогих сімейних авто входять моделі іменитих закордонних виробників. Нова техніка втрачає 30% своєї вартості одразу після виїзду з автосалону, тому має сенс придивитися до вживаних авто, які продаються на торгових майданчиках усередині України та на аукціонах Америки, Європи.

Транспортні засоби з пробігом, такі як Citroen Grand C4 Picasso, Toyota Venza, Volkswagen Touran, Subaru Outback, Volvo XC70 на вторинному ринку України цілком реально придбати за 15 тисяч доларів. На порядок дорожче обійдуться позашляховики з модельного ряду Toyota 4Runner, Ford Escape, CR-V Honda, Jeep Grand Cherokee, Nissan Rogue, Mazda СХ-5. Однак якщо взяти участь у закордонних торгах, то відкривається перспектива купівлі престижної та місткої машини за цілком підйомні для сімейного бюджету кошти. Для цього заходу потрібно добре володіти іноземною мовою та мати валютний рахунок у банку.

Щоб у 2021 році купити хороший сімейний автомобіль, варто робити вибір на користь моделей, випущених у 2018-2020 роках та здатних розмістити у своєму салоні всіх членів великої родини. Найкраща сімейна машина повинна мати невитрачений потенціал та мінімальні пошкодження, що характерно для транспортних засобів не старших за 2018 рік випуску. Прийнявши рішення про купівлю особистого авто, доцільніше звернутися до професіоналів, здатних виявити можливі несправності та захистити покупця від ризику шахрайства.

Основні критерії вибору

Кращі сімейні автомобілі завжди мають підвищений попит. Вибираючи бюджетний або преміальний варіант іномарки, слід враховувати рік випуску конкретної моделі, її пробіг, умови зберігання, участь у ДТП, вартість технічного обслуговування, запчастин, витратних матеріалів. Якщо машина вимагатиме великих витрат у процесі своєї експлуатації, то ні про які далекі поїздки можна навіть не мріяти.

На сайті autopark.ua до продажу представлений величезний асортимент уживаних транспортних засобів у широкому діапазоні моделей, брендів та цін. Кожна позиція забезпечена інформативним кольоровим фото у кількох ракурсах та докладним описом, що дозволяє потенційному покупцеві ознайомитися з її зовнішнім виглядом та начинкою. Багато моделей реалізуються з приємними «фішками» у вигляді сезонної гуми, чохлів, килимків, навігатора.

Співробітники автосалону «Автопарк» дорожать репутацією компанії та надають своїм клієнтам якісні послуги, пов'язані з купівлею/продажем/обміном транспортних засобів, юридично грамотним оформленням документів, страховки та здатні надати кваліфіковану допомогу за бажанням замовника стати учасником закордонного автоаукціону. Представлені до реалізації машини мають прозоре досьє, яке перевіряється за VIN-кодом, готові до угоди документи та не вимагають попередньої обкатки.