Найекономічніші автомобілі - Фото 1

Найекономічніші автомобілі

11 Черв 16:29

Низька витрата палива – важливий критерій під час вибору машини

Для сучасної людини автомобіль уже перестав бути предметом розкоші та престижу, а скоріше став життєвою необхідністю. Статистика свідчить про те, що кількість машин в особистому користуванні щорічно зростає в усьому світі і Україна не є винятком. Адже завдяки особистому транспорту можна виконувати більше важливих справ за коротший термін. При виборі машини кожна людина звертає особливу увагу на її безпеку, комфортабельність і, звичайно ж, економічність. Оскільки авто використовується щодня, багато автовласників замислюються над тим, як оптимізувати витрати на його утримання. Основною статтею витрат на обслуговування автомобіля є регулярне заправлення пального. Більшою мірою економічність двигуна внутрішнього згоряння залежить від типу палива, що використовується – бензин чи дизельне паливо. Дизельний двигун економічніший, але його обслуговування виходить автовласнику значно дорожче, ніж бензинового мотора. Але першість серед сучасних авто з малою витратою палива сьогодні займають машини-гібриди обладнані двома видами двигунів: ДВЗ та електромотор. Світові гіганти автопрому вкладають масу засобів та зусиль для розробки та вдосконалення гібридних моделей автомобілів, але висока вартість електричного транспорту робить його недоступним для людей із середнім статком.

ТОП лист - найекономічніші автомобілі з витрат палива у своєму класі

Аналізуючи списки автомобілів, слід зазначити, що до економічного класу належать не лише маленькі малолітражні машини, а й кросовери, обладнані сучасними модернізованими двигунами. Малолітражні автомобілі в умовах пересування міськими вулицями - вигідне придбання не тільки завдяки малій витраті палива, а також невеликим габаритам машини, легкій вазі та відмінній маневреності. У 5 міні-автомобілів з низькою витратою палива входять:

  • Peugeot 208 з 1,6-літровим дизельним двигуном із середньою витратою в межах 2,0 л;
  • двомісне авто Toyota IQ, що споживає всього 4,3 л;
  • японська машина Nissan Micra, що володіє 1,5-літровим дизельним двигуном, використовує близько 4,6 л палива на сотню кілометрів;
  • витривала Honda Jazz з витратою близько 5,1 л у міських умовах;
  • авто Citroen C1 навіть при повному салоні переміщається з витратою палива 5,5 л.

Автоаматори, які віддають перевагу позашляховим автомобілям, теж можуть підібрати економічне авто в цьому класі з найменшою витратою палива, не знижуючи запитів до комфорту та потужності машини. Найбільш економічним кросовером з найменшою витратою пального є комфортний Nissan Qashqai, кліренс якого становить 200 мм, а витрата палива лише 6,2 л. Таким чином, щоб мінімально витрачати кошти на заправку авто, не обов'язково купувати найменший автомобіль.

У модельному ряді таких автогігантів як BMW, Audi, Volvo, автомобілі яких відрізняються високою надійністю, також є машини з мінімальною витратою палива, але вартість нових авто цих виробників досить висока, тому вони не дуже популярні серед споживачів.

Переваги покупки вживаних автомобілів через мережу "Автопарк"

Придбання авто є оптимальним рішенням, якщо ви обмежені бюджетом або просто не хочете витрачати великі гроші на покупку нового транспорту. Якщо підібрати машину з невеликим пробігом, то її технічний стан не сильно поступатиметься новій машині, а ціна при цьому буде нижчою на 35-45%. При цьому використання вживаного автомобіля дозволяє суттєво заощадити на покупці аксесуарів, адже в комплекті вже йдуть комплекти дисків, сигналізація, чохли на автокрісла, а також є тонування та аудіосистема. В асортименті компанії "Автопарк" представлені десятки машин з різними пробігами та в різних цінових категоріях, тому кожен покупець зможе підібрати ідеальний для себе варіант як за ціною, так і технічними характеристиками.

При цьому ви можете бути впевнені, що всі машини, які представлені на комісійних майданчиках компанії "Автопарк", проходять якісну технічну, юридичну перевірку та передпродажну підготовку, щоб наші покупці отримували лише задоволення від використання нового транспорту. Клієнти нашого автосалону мають змогу придбати найекономніші машини за вигідними цінами, без ризику обману з боку продавця. Завдяки багаторічному досвіду роботи у сфері купівлі та продажу вживаних авто, наші фахівці знають усі основні аспекти оформлення угоди, тому вся процедура проходить максимально швидко та при цьому юридично грамотно.