ТОП 10 найнадійніших машин - Фото 1

ТОП 10 найнадійніших машин

11 Черв 17:04

Надійність авто – запорука комфорту та безпеки

Купаючи автомобіль, ніхто не хоче часто займатися його ремонтом, а мріє пересуватися на ньому з комфортом і без особливого клопоту, тому основним критерієм, за яким автомобілісти найчастіше вибирають собі транспорт є саме його надійність. Звичайно, можна поцікавитися у знайомих та колег, які авто вони можуть порадити як найнадійніші, але більш правильно ознайомитися з рейтингом кращих автомобілів, складеним авторитетними експертами та світовими дослідницькими компаніями. При складанні ТОП найнадійніших машин вони використовують лише достовірну інформацію, отриману в ході аналізу проблем, що виникли після 3 місяців та 3 років експлуатації авто, виявлених після опитування споживачів, а також вивчення звітів страхових компаній та сервісних центрів про звернення клієнтів у зв'язку з поломкою транспорту, виявленням заводського шлюбу та інших дефектів. Будь-яке нове авто, що тільки що зійшло з конвеєра, практично не викликає нарікань у власника, а ось уже через кілька місяців може суттєво зміниться і виявляться всі недоліки транспортного засобу.

Відповідно до отриманих даних було виведено марки машин, які своєю надійністю, якістю складання та відмінними експлуатаційними характеристиками заслужили визнання споживачів. Рейтинг кращих автовиробників допоможе багатьом людям, які хочуть придбати собі надійну нову або вживану машину, зробити правильний вибір.

ТОП 10 найнадійніших машин

Експертні висновки різних компаній виставляли продукцію певних виробників авто за надійністю на різні місця в рейтингу, але всі вони для ТОП-10 найнадійніших автомобілів вибирали машини одних і тих же брендів:

  • Lexus;
  • Porsche;
  • Kia;
  • Toyota;
  • Buick;
  • Hyundai;
  • Genesis;
  • Honda;
  • Mazda;
  • Audi.

Надійність автомобіля визначається за цілим рядом різноманітних якостей та характеристик. Так авто може вважатися надійним, якщо після покупки воно довгий час не потребує жодного ремонту і служить довгий час при регулярному та якісному технічному обслуговуванні. Висновки експертів часом дивують споживачів, адже відмінні показники можуть видати моделі різних виробників із будь-якого цінового сегменту.

Звичайно, кожен автовласник мріє про надійний, витривалий та комфортний автомобіль, який прослужить максимально довго, але на жаль не всі можуть дозволити собі придбати новеньке авто. Пропонуємо вам вивчити широкий асортимент компанії "Автопарк", де представлені надійні транспортні засоби, що пройшли не тільки ретельну діагностику технічного стану, а й комплексну юридичну перевірку. Чому вигідно купувати уживані машини? Відповідь проста – вживане авто навіть найвідомішого автобренду у відмінному стані і з невеликим пробігом буде коштувати як мінімум на 30-40% дешевше за новий, що дозволяє суттєво заощадити сімейний бюджет. А купуючи в перевіреному автосалоні, ви заощаджуєте свій час, адже не потрібно відвідувати масу авторинків і переглядати нові оголошення на сайтах у пошуках відповідної моделі, а також свої нерви, оскільки можна не переживати про можливість стати жертвою шахраїв та аферистів.

Переваги співпраці з компанією "Автопарк"

"Автопарк" – це українська мережа автосалонів з бездоганною репутацією, роботу якої позитивно оцінили як найвибагливіші продавці, так і покупці транспортних засобів. Звернувшись до наших салонів, ви гарантовано отримуєте високий сервіс обслуговування, адже з вами працюють спеціально навчені фахівці, які регулярно проходять підвищення кваліфікації. До послуг, які може запропонувати наша компанія своїм клієнтам, входять:

  • продаж та купівля вживаних автомобілів;
  • trade-in – обмін свого старого авто;
  • оформлення угоди купівлі-продажу на виплат;
  • допомога при купівлі вживаної машини на аукціонах США, їх транспортування в Україну та розмитнення;
  • оформлення ОСАЦВ та інших супутніх документів.

Для отримання додаткової інформації ви можете зв'язатися з нашими менеджерами за телефоном або звернутися до наших офісів у Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові. Ми пропонуємо найширший вибір транспортних засобів на будь-який смак за найбільш вигідними цінами, а також гарантуємо клієнтам безпеку та юридичну чистоту всіх угод, тому ви можете бути впевнені, що звернувшись до нас, ви точно не пошкодуєте про своє рішення.