Який найкращий кросовер - Фото 1

Який найкращий кросовер

11 Черв 17:11

Кроссовери – автомобілі з підвищеною прохідністю

В останні роки автолюбителі все частіше стали віддавати перевагу якісним кросоверам, адже вони більш універсальні та практичні в порівнянні зі звичайними седанами. Кросовер по праву можна назвати міським позашляховиком, який поєднує основні переваги легкових автомобілів і величезних джипів. Паркетник однаково добре поводиться як на легкому бездоріжжі, так і в щільному міському трафіку.

Параметри моделей

З кожним роком дедалі більше автовиробників розробляють та випускають саме нові моделі кросоверів, адже попит серед автолюбителів на них постійно зростає. І це зовсім не дивно, оскільки купуючи паркетник за такі ж гроші, як коштує стандартний седан, автовласник отримує ряд переваг:

  • наявність повного приводу, що підключається;
  • збільшений кліренс (дорожній просвіт), який зазвичай становить близько 200 мм;
  • завдяки особливостям конструкції кросовера, він забезпечує водію та пасажирам кращу безпеку, ніж легкові автомобілі;
  • ємніший багажний відсік;
  • висока посадка кросовера значно покращує оглядовість дороги для водія, що покращує комфорт та безпеку керування транспортом;
  • автомобіль виглядає більш переконливо і престижно завдяки своїм розмірам.

Спочатку кросовери не мали особливого попиту серед споживачів із середнім статком, адже оснащувалися потужними багатолітровими двигунами, які споживали велику кількість пального, що призводило до суттєвого збільшення витрат на їх утримання. Сьогодні багато паркетників оснащуються економічними дизельними двигунами, які використовують такі ж обсяги палива як седани та хетчбеки.

Який найкращий кросовер для міста?

В даний час автовиробники пропонують своїм клієнтам як недорогі хороші компактні міські кросовери, так і моделі преміум-рівня, які відрізняються покращеною комплектацією, але мають значну вартість. Одними з найкращих і популярних кросоверів є: Nissan Qashqai, Hyundai Tucson, Ford Kuga, Kia Sportage, Toyota RAV4, які за цілком доступною ціною відрізняються відмінною якістю складання, високою надійністю та витривалістю. На сьогоднішній день кожна з представлених моделей є одним із найкращих представників сегменту кросоверів у світі та має найоптимальнішу витрату палива.

В Україні особливою популярністю користується авто Nissan Qashqai, завдяки яскравому динамічному дизайну, відмінному рівню безпеки для водія та пасажирів, компактності, чудовим ходовим характеристикам та покращеному комфорту салону. Ця машина є ідеальним засобом пересування у міських умовах. Задаючись питанням, який міський паркетник найкращий, багато хто мимоволі згадує про Kia Sportage, адже на думку багатьох експертів авто відрізняється наполегливістю, відмінними показниками екологічної безпеки та комфортабельністю, а також має відмінну якість складання. Для міського стилю водіння Kia Sportage підходить просто ідеально, особливо враховуючи хорошу економічність двигуна щодо витрат палива.

На сьогоднішній день кросовери є найуніверсальнішими автомобілями, адже підходять як для їзди містом, так і для виїздів на природу, як для чоловіків, так і для жінок або для великих дружних сімей. Таким чином, попит і мода на авто даного сегменту будуть триматися на високому рівні ще досить довго, а якщо ви любите бути в тренді, то кросовер це точно ваш автомобіль.

"Автопарк" – широкий вибір кросоверів, ціна та якість яких оптимально вигідні

Бо купити нове авто можуть дозволити собі не всі українці, в Україні досить добре розвинений вторинний автомобільний ринок. Головне при цьому, знайти надійного продавця і не потрапити на хитрощі шахраїв або несумлінних "бариг". Однією з найнадійніших та перевірених роками компаній є "Автопарк", яка з 2008 року працює на українському авторинку та надає послуги з продажу, купівлі та обміну вживаних автомобілів. У команді "Автопарк" працюють найкращі професіонали своєї справи, головне завдання яких забезпечити відмінний сервіс обслуговування та гарантувати безпеку угоди. До того, як машина потрапляє до електронного каталогу нашого автосалону, вона проходить повну діагностику технічного стану, ретельну юридичну перевірку та якісну передпродажну підготовку. Ви можете купити авто, так і взяти його в кредит, лізинг або вигідно обміняти. Щоб отримати додаткову інформацію або обговорити замовлення, зв'яжіться з консультантом по одному із вказаних на сайті телефонів.