Переваги купівлі вживаних автомобілів - Фото 1

Переваги купівлі вживаних автомобілів

11 Черв 17:21

Особисте авто – комфортний засіб пересування та помічник у роботі

Важко знайти людину, яка не мріяла б про покупку власного автомобіля або маючи таку, не замислювалася про зміну наявної моделі на більш сучасну та комфортабельну. Завдяки особистому авто можна швидше дістатися точки призначення, ніж на громадському транспорті і при цьому з більшим комфортом. Особливо корисним придбанням є машина для людей, робота яких передбачає часті переміщення містом. До того ж, автомобіль є не просто зручним засобом пересування, а свідчить про рівень достатку свого власника, підкреслює його смак, стиль та індивідуальність.

Звичайно, вибираючи собі автомобіль, кожна людина звертає увагу на його зовнішній дизайн, колір, розмір, надійність, при цьому хоче почуватися в ньому не лише комфортно, а й безпечно. Але, на жаль, для багатьох автолюбителів такий критерій як ціна є ключовим, адже не завжди бажання збігаються з фінансовими можливостями. Завдяки компанії "Автопарк" тепер вам не потрібно відмовлятися від автомобіля своєї мрії. комфортного, надійного, економічного та привабливого, адже у нас можна купити вживані машини від найкращих світових виробників за найдоступнішими цінами.

Переваги купівлі вживаних автомобілів

Якщо вам потрібна машина, а накопичити на модель, що сподобалася, ніяк не виходить, адже вартість нових авто щорічно піднімається на пару тисяч доларів, то ідеальним варіантом є придбання б/у автомобіля вашої мрії. В асортименті компанії "Автопарк" представлений найкращий вибір високоякісних двох – трирічних авто від відомих світових брендів з невеликим пробігом у відмінному стані, вартість яких до 15000 доларів. 2-річний автомобіль за технічними параметрами та ступенем зносу основних вузлів практично не поступається новому, але його вартість вже приблизно на 40% нижча від первісної ціни. До того ж, купуючи вживаний транспорт, можна суттєво заощадити на тонуванні скла, купівлі килимків, чохлів, гуми та інших додаткових елементів, адже колишні господарі найчастіше продають авто зі всіма купленими аксесуарами. В електронному каталозі на сайті autopark.ua завжди можна підібрати хороший автомобіль, вартість якого до 15000 доларів – це і машина Kia Morning 2018 року за 9400 у.о, Renault Sandero StepWay (2019) за 11800 у.о, Toyota Yaris (2018) за 15000$ та багато іншого. Майже щодня наші автосалони поповнюються новими цікавими пропозиціями, тому кожен клієнт зможе підібрати оптимальний варіант за своїм смаком та фінансовими можливостями.

Кращий вибір недорогих та надійних авто в мережі салонів "Автопарк"

Багато українців хочуть мати своє авто, але існує безліч нюансів, які не дають здійснити свою мрію:

  • нестача коштів;
  • боязнь купити вживане авто на вторинному ринку через можливу наявність у нього прихованих дефектів;
  • відсутність можливості досконально перевірити історію машини;
  • страх потрапити на хитрощі шахраїв та інше.

Щоб не витрачати дорогоцінний час та свої нерви на купівлю/продаж авто, необхідно співпрацювати тільки зі справжніми фахівцями, які тривалий час працюють у цій сфері. Салон "Автопарк" є одним із лідерів автомобільного ринку в Україні. Для вибору моделі достатньо вивчити каталог компанії, в якому зібрано сотні моделей з докладним описом та фото. Перш ніж автомобілі потрапляють у наш автосалон, вони проходять ретельну діагностику технічного стану та працездатності основних вузлів, юридичну перевірку, тому ми гарантуємо відмінну якість представленого транспорту та безпеку угоди. Наші висококваліфіковані співробітники допомагають оформити всі необхідні документи при покупці авто максимально швидко та юридично грамотно, а всі термінові питання можна вирішити у режимі 24/7, звернувшись до нашої служби підтримки.