Найдешевші в обслуговуванні автомобілі - Фото 1

Найдешевші в обслуговуванні автомобілі

11 Черв 17:29

Найдешевші в обслуговуванні автомобілі

Купаючи автомобіль, багато хто в першу чергу думає тільки про його ціну, особливо це стосується тих, хто вибирає для себе першу машину. Але купуючи будь-який транспортний засіб, автовласнику доводиться відкрити для себе таку не яскраву і рутинну сторону, як технічне обслуговування авто. І добре про це знати перед тим, як підписувати договір купівлі-продажу. Тому що автомобіль купується один раз, а викладати кошти за підтримку його у задовільному технічному стані доведеться щороку.

З цієї причини знання про те, яке авто найдешевше в обслуговуванні, завжди стане в нагоді при виборі нового авто або, тим більше, автомобіля б/у. Важливо розуміти, що найдешевший автомобіль не завжди буде таким самим, коли йдеться про щорічні витрати на його експлуатацію.

Найдешевші в обслуговуванні машини в Україні

Отже, які авто найдешевші в обслуговуванні? Рейтинги бувають різними, а у випадку з автомобілями вони залежать від країни, в якій проводилися дослідження, наявності чи відсутності власного автомобільного виробництва, купівельної спроможності населення. У випадку з Україною, визначальне значення має масовість авто, а також можливість легко знайти до нього автозапчастини. Тому на перших місцях в топах найдешевших машин зазвичай виявляються Daewoo Lanos або Sens. До них немає проблем знайти необхідні деталі за мінімальною ціною, незважаючи при цьому на рік випуску, тому їх, без сумніву, можна віднести до категорії "найдешевший в обслуговуванні автомобіль".

Трохи нижче у списку знаходиться бренд Chevrolet з моделями Lacetti та Aveo. В принципі, проблем з ними зовсім небагато, запчастини є завжди у великій кількості, а їхня заміна потрібна не часто і коштуватиме не надто дорого.

Тепер перейдемо до «японців». Їхнє місце серед безпроблемних в обслуговуванні машин також не піддається сумніву. На думку багатьох експертів, надійна Toyota Corolla – найпривабливіший автомобіль на дорогах із погляду щорічних витрат на технічне обслуговування. Якщо вибирати з гібридних моделей, то в плані експлуатації Toyota Prius - це авто, яке принесе своєму власнику мінімум головного болю. Максимум - доведеться замінити акумулятор, а якщо додати суттєву економію у витратах на паливо, то Пріус - це мрія дбайливого господаря.

Китайський автопром сьогодні на підйомі. В Україні вигідними при обслуговуванні вважаються Geely та Chery Tiggo - мабуть, найдоступніший кросовер на нашому ринку.

Важко уявити топ-лист без німецьких авто. Volkswagen Passat – цілком доступна в плані обслуговування машина. Якщо не купувати оригінальні запчастини, а для більшості беушних машин у цьому немає жодного резону, то вартість деталей з aftermarket або аналогового сегмента цілком доступна. Тим більше, що надійність німецьких авто відома всім, і серйозний ремонт їм потрібен вкрай рідко.

Недорогі в експлуатації автомобілі на сайті «Автопарк»

Багато українців мріють про своє авто. Якщо вам не під силу купити новий автомобіль, то можна придбати машину з пробігом. Зрештою, дешевше – зовсім не обов'язково означає гірше. І наш сайт підходить для такого придбання якнайкраще. Адже головне при купівлі авто - надійність, безпека і гарантія того, що заявлений технічний стан відповідає реальному. Ми перевіряємо всі автомобілі, що виставляються особисто, і супроводжуємо угоду протягом усіх етапів.