Які авто вважаються найнадійнішими - Фото 1

Які авто вважаються найнадійнішими

11 Черв 17:36

Надійні автомобілі на українському ринку

Вторинний авторинок України стрімко розвивається - сьогодні автомобілістам пропонуються машини, які заслуговують на увагу найвибагливішого покупця. І йдеться не лише про транспортні засоби, які деякий час експлуатувалися на вітчизняних автошляхах, а й про машини, пригнані з-за кордону. Їх технічний стан та якість складання на порядок краще, комплектації припускають більш комфортну та безпечну експлуатацію. Це найнадійніші б/у машини, доступні до покупки як в автосалонах, так і у приватних осіб.

Які авто вважаються найнадійнішими в Україні?

Експертна спільнота України регулярно публікує рейтинги, на які доцільно орієнтуватися автомобілісту, який бажає купити найнадійніший автомобіль. ТОП-5 комфортних авто з високим ступенем зносостійкості до різного роду поломок:

  • Hyundai i10 - симпатичний, компактний "городянин", який вважається ефективним на міських трасах недорогим у ремонті. Вкрай рідко зустрічається серед клієнтів СТО;
  • Ford Ka - невеликий Ford Ka останнього покоління (знятий із виробництва у 2016 році) не вимагає значних витрат на обслуговування. Несправності частіше пов'язані з підвіскою, кожна п'ята поломка пов'язана з електрикою і така ж статистика паливної системи;
  • VW Polo - німецький хетчбек, який завдає мінімум проблем своєму власнику. В основному несправності відбуваються з вини підвіски, у 30 випадках зі 100 звернень на СТО проблеми пов'язані з опалювальною та охолоджувальною системами, можливі претензії до електрики та гальмівної системи. Авто привабливий по дизайну, більш місткий у порівнянні зі своїми конкурентами, наприклад, з Honda Jazz;
  • SEAT Ibiza - "німець", створений на базі новітніх технологій на 2009 рік, підкорює автомобілістів надійністю та дешевизною ремонтних робіт - потрібні вкрай рідко. Можливі невеликі проблеми з підвіскою, що не дивно при стані вітчизняних автошляхів. У деяких випадках виникають проблеми з елементами двигуна коробкою передач. Паливна система та кондиціонери ніколи не зустрічаються у списку несправностей Ібіци;
  • Mazda MX-5 - спорткар бюджетного сегмента має деякі недоліки з гальмівною системою та підвіскою. Рідко, але виникають проблеми з електронікою та мотором, кермовим керуванням, паливною системою, кондиціонером.

Вибирайте найнадійніший автомобіль в Україні, користуючись сервісом компанії з позитивною репутацією. На сайті Autopark легко підібрати машину в хорошому технічному стані та за прийнятною вартістю.

Autopark - безпроблемна купівля б/у авто

Не знаєте яке з вживаних авто буде найнадійнішим в експлуатації? Зверніться до наших менеджерів. Професійна консультація допоможе підібрати машину з відмінними технічними та функціональними характеристиками, привабливим дизайном та в кузові, який вас найбільше влаштовує. Ми дбаємо про зручність клієнтів, які обирають наш сайт та автосалони у Києві, Харкові, Запоріжжі та Одесі для покупки вживаної машини. Лояльне ставлення до покупців - це:

  • повністю автоматизований бізнес;
  • обслуговування відповідно до міжнародних стандартів;
  • можливість перегону машини з іншого автосалону;
  • цілодобово функціонуючий центр;
  • щоденна робота автосалонів у всіх вищевказаних містах;
  • можливість купівлі авто в кредит, лізинг;
  • відповідність технічних характеристик, заявлених в описі на нашому офіційному ресурсі.

Ми надаємо послуги під ключ. Насправді підтвердили позитивну репутацію, сформовану протягом 12-річної роботи на українському ринку. Ми знаємо, що потрібно сучасному покупцеві, автомобілісту, який цінує свій час, вибираючи надійні авто з пробігом.