Найпопулярніші та куповані машини - Фото 1

Найпопулярніші та куповані машини

11 Черв 17:42

Найпопулярніші та куповані машини в Україні

Коли людина приймає рішення про те, яку машину купити, вона орієнтується на безліч факторів: ціну, поради родичів та друзів, інформацію, почерпнуту з інтернету, та думку інших покупців. Не останнє місце в остаточному виборі належить списку авто, що найбільше продаються в Україні, оскільки представлені там машини є найпривабливішими не тільки за ціною, а й за вартістю щорічного обслуговування.

Які автомобілі віддають перевагу українцям?

Починаючи розмову про машини, що найбільше продаються в нашій країні, необхідно уточнити: йдеться про нові транспортні засоби чи про вторинний ринок? На первинці поза конкуренцією Toyota RAV4, Renault Duster, KIA Sportage, Renault Logan, Renault Sandero, а якщо зробити узагальнюючий висновок, можна сказати, що вибираючи нове авто, покупці орієнтуються, перш за все, на кросовери. Найпопулярніший новий автомобіль в Україні - Toyota RAV4. Автомобілі з традиційним кузовом седан або хетчбек скромно стоять осторонь.

Але важливо розуміти, що з усіх відомих причин ринок уживаних автомобілів користується куди більшою популярністю. І на ньому спостерігається дещо інша картина. Тут головне - надійність, місткий багажник та вартість обслуговування. Жодних позашляховиків чи спорткарів.

Перший висновок, який можна зробити, аналізуючи список найпопулярніших авто на вторинному ринку України — це те, що уподобання наших співгромадян стабільні. Рік у рік лідерами українських симпатій залишаються німецькі авто, народні улюбленці Daewoo Lanos і Sens, а також Renault, Toyota, Skoda. Придивимося до цього переліку уважніше.

Автомобілі Daewoo залучають покупців насамперед своєю дешевизною та відсутністю проблем із запасними частинами. Вони невибагливі та служать справжніми "робочими конячками". Серед "німців" найпопулярніші - Volkswagen Passat і Golf, що теж легко зрозуміло - купити нову модель багатьом не під силу, але німецька надійність і бездоганні європейські дороги навіть після 3-5 років експлуатації не сильно позначаються на зовнішньому вигляді машини та її ресурсі. Ціна при цьому суттєво нижча. Те саме стосується і експлуатації - ламаються "німці" рідко, а ціна аналогових розхідників і деталей, що потребують заміни, цілком доступна.

Оцінюючи загальні тенденції на ринку автомобілів з пробігом, можна помітити, що покупці віддають перевагу дизельних двигунів: такі авто становлять близько 70% від усіх проданих на вторинному ринку. Майже чверть залишаються прихильниками бензину, а ось гібриди та електрокари не дуже популярні.

Всі представлені вище автомобілі, як і багато інших, можна безпечно купити на сайті компанії "Автопарк".

Вигідні купівлі та продажу будь-яких транспортних засобів з пробігом

Автосалон "Автопарк" знаходиться у Києві та має свої регіональні філії у Харкові, Запоріжжі та Одесі. Ми маємо всі можливості для того, щоб провести угоду з купівлі або продажу авто швидко, законно та в інтересах як продавця, так і покупця. У Києві у нас є велика територія, де можна наживо подивитися на автомобілі, що продаються, в інших містах до послуг клієнтів - автосалони. Ми гарантуємо юридичну чистоту угод і даємо можливість нашим клієнтам купити/продати автомобіль з комфортом, без зайвого нервування.