Найкращі автомобілі для дівчат - Фото 1

Найкращі автомобілі для дівчат

11 Черв 18:01

Кращі автомобілі для дівчат

У світі загальної рівноправності вважається моветоном ділити предмети на чоловічі та жіночі. Але реальність така, що складаючи список кращих авто для дівчат, необхідно бути готовим до несподіванок, тому що представниці прекрасної статі мають свою точку зору на те, яким має бути "жіночий" автомобіль. І багато виробників розробляють деякі моделі спеціально з урахуванням жіночих уподобань, хоча ніколи не визнаються в цьому.

Топ 10 найвідповідніших авто для дівчат

Насправді, визначити найкращі "жіночі" авто - завдання не з легких, хоча б тому, що належить узагальнити жіночі бажання, потреби та захоплення. Найкраща машина для дівчини не повинна бути обов'язково потужною або вміти розганятися до сотні за 3 секунди. Продуктивність та технічні характеристики – взагалі останнє, що дівчина чекає від свого майбутнього авто. Тут важливіше чудовий зовнішній вигляд, зручність та легкість в обслуговуванні. Причому при виборі машини покупцями можуть не враховуватися деякі справді значущі нюанси.

Але є деякі важливі для всіх параметри – дизайн, безпека, наявність клімат-контролю, підігрів сидінь, компактність, що полегшує паркування. І ще, мабуть, універсалізм – щоб можна було їздити на заняття, супермаркет за продуктами, відвідати маму або завезти друзів в аеропорт. В умовах України важливим параметром є ціна автомобіля. Виходячи з усіх цих вступних, Топ 10 машин для дівчат виглядатиме приблизно так:

  • Daewoo Matiz – це, мабуть, найкраща машина для того, щоб стати першою. Вона недорога, мініатюрна та дозволить освоїти навички їзди у великому місті. Запчастини до неї знайти також не проблема.
  • Kia Picanto – також дешева, але більш приваблива в плані дизайну машинка. Покупець може вибрати між механічною та автоматичною коробкою передач. Така стильна машинка не залишиться без уваги на будь-якій тусовці.
  • Renault Sandero – невеликий і гламурний, як істинний француз, хетчбек, що відрізняється, крім іншого, містким багажником та економічністю.
  • Hyundai i10 – стильна та зручна при переміщенні по місту машинка. Тут приваблива і здається іграшкова панель приладів, зносостійка обшивка, здатна витримати витівки неакуратних друзів і собак.
  • Nissan Juke – це вже легендарний автомобіль, який став мрією для багатьох представниць прекрасної статі: від тінейджерського до пенсійного віку. Суперкомпактний кросовер з відмінними технічними характеристиками.
  • Toyota Yaris – гарний автомобіль невеликих габаритів, в той же час елегантний та стильний. Надає виняткові можливості для персоналізації завдяки багатій кольоровій гамі, що дозволяє вибрати кузов будь-якого кольору та замовити внутрішнє оздоблення на свій смак.
  • Honda HR-V – компактний міський позашляховик з відмінною видимістю з місця водія. Панель управління інтуїтивно зрозуміла і має безліч корисних функцій.
  • Nissan Micra – чудовий жіночий автомобільчик, який можна знайти лише на вторинному ринку. Незважаючи на скромні зовнішні габарити, всередині просторого салону комфортно себе відчують навіть люди високого зросту завдяки здатності задніх сидінь пересуватися туди чи сюди на 20 сантиметрів. Багатий салон доповнюється відповідною начинкою з безліччю опцій.
  • Hyundai Getz – ще один автомобіль, який можна купити на вторинному ринку за порівняно невеликою ціною. На такому авто зручно їздити міськими вулицями. Завжди можна знайти місце для паркування. Гарний салон, зручність управління та надійна підвіска - переваги цього «малюка».
  • Skoda Fabia – цей автомобіль випускається вже понад 20 років. Таке довгожительство пов'язане, зокрема, з величезною популярністю моделі у прекрасної статі. У авто - бездоганний екстер'єр і не менш вражаючий салон, автоматичні склопідйомники, круїз-контроль, шикарна аудіосистема та радар паркування.

Ось такі вони – найкращі 10 машин для дівчат. Хоча одними ними вибір, звісно, не вичерпується. В автосалонах компанії «Автопарк» представлений широкий вибір авто всіх видів.

Ідеальний сервіс для операцій з вживаними авто

Авто з пробігом в Україні популярніше за нові, і не лише через недостатній фінансовий стан покупців. Просто уживаний автомобіль можна купити дешевше, а через рік чи два продати та купити інший, а власники новеньких авто із салону все ще виплачуватимуть суми за них. Якщо до цього додати дешевші запчастини та наявність аксесуарів, які не доведеться докупляти самому, придбання такого авто - цілком доцільне рішення.