Чи варто купувати машину з великим пробігом - Фото 1

Чи варто купувати машину з великим пробігом

27 Січ 12:55

Покупка уживаного автомобіля

Багато автолюбителів мріють про новенький автомобіль прямо із салону. Безумовно, нові авто мають низку переваг, адже кілька років машина може проїздити без ремонту, вона економічніша. Але враховуючи досить високі ціни на нові авто, автолюбителі все ж таки нерідко придивляються до техніки, що була у вживанні, адже відомо, що новий автомобіль навіть у хорошому стані при мінімальному терміні експлуатації втрачає в ціні практично відразу після виїзду з салону. Тому, правильно підібравши авто, можна отримати надійний якісний засіб пересування за найбільш вигідною ціною.

Перевагами купівлі вживаного автомобіля є:

  • доступна ціна, тому що при правильному виборі можна отримати автомобіль хорошого класу з невеликим пробігом за ціною набагато меншою за новий;
  • економія на техобслуговуванні - якщо авто вже не на гарантії, ви можете проходити ТО на будь-яких станціях;
  • можливість тюнінгу.

Недоліки при купівлі б/у автомашини: знос автомобіля, навіть незважаючи на невеликий пробіг, витрати на ремонт, велика вартість страховки, підвищена витрата палива, юридичні ризики. Перевірка, чи авто не викрадено, чи не є воно заставним майном, і подальше оформлення документів також є важливими моментами при покупці.

Чи варто купувати машину з великим пробігом?

При купівлі та виборі вживаного авто виникає багато питань - коли і де краще купувати б/у авто, як правильно зробити вибір, з яким максимальним пробігом варто брати автомобіль, як можна уникнути підводного каміння при виборі машини бу? Існує кілька варіантів купівлі б/у авто - ви можете купити машину безпосередньо з рук, через авторинок або в салоні "Автопарк", в якому представлений великий вибір автомобілів різних марок, років випуску, що відрізняються за пробігом та технічним станом. Компанія "Автопарк" надає послуги з перевірки стану машини, забезпечує можливість проведення тест-драйву, юридичний супровід угоди, доставку авто до будь-якого міста України.

При виборі машини на вторинному ринку зазвичай звертають увагу не лише на його вартість, але також на пробіг, технічний стан, рік випуску.

Природно, що навіть найкращі та надійніші машини зношуються при тривалій та інтенсивній експлуатації; так, при пробігу в 120 - 150 тис.км машині знадобиться заміна деяких деталей підвіски, зчеплення, турбонаддува, механізму ГРМ та інших елементів, тому, купуючи автомобіль зі значним пробігом, необхідно враховувати, що доведеться витратити певну суму з його ремонт. Пробіг є дієвішим показником, ніж вік автомобіля, він показує, наскільки інтенсивно експлуатувалося авто. Крім пробігу великий вплив на стан авто мають також умови експлуатації - якість доріг, стиль водіння.

"Автопарк" - великий вибір автомобілів за оптимальною ціною

Добре, якщо покупець розбирається в техніці і може самостійно оцінити стан автомобіля при візуальному огляді та тест-драйві, інакше йому бажано звернутися за допомогою до фахівців. Найбезпечнішим та найнадійнішим місцем для покупки б/у авто є автосалон "Автопарк", головний офіс якого розміщений у Києві, а також є офіси у Харкові, Одесі, Запоріжжі. Наші салони працюють без вихідних та надають послуги з продажу та обміну авто, забезпечуючи максимально вигідні умови для продавців та покупців автомобілів.