Вартість переоформлення автомобіля - Фото 1

Вартість переоформлення автомобіля

26 Січ 18:31

Покупка уживаного авто - вигідне придбання для бізнесу або відпочинку

На вулицях великих міст і маленьких селищ з кожним роком збільшується кількість автомобілів. Якщо раніше це була розкіш, яку могли дозволити собі одиниці, то зараз це зручний засіб пересування. Крім цього, функціональні можливості сучасних авто роблять їх максимально комфортними навіть за тривалих поїздок. Не дивно, що попит на машини, що були у використанні, зростає з кожним роком, на ринку можна знайти багато подібних пропозицій.

При цьому важливо розуміти, що угода купівлі/продажу - це не кінець, а лише початок набуття повноправної власності транспортним засобом. В обов'язковому порядку слід пройти процедуру переоформлення авто, цього вимагає закон. Бюрократичної тяганини, що набила всім оскому, можна уникнути, переклавши її виконання на компетентних у цьому питанні фахівців. У компанії Autopark вам із задоволенням допоможуть вирішити будь-які питання, пов'язані з купівлею, продажем або обміном автомобіля, що був у вжитку, а також переоформлення його на нового власника.

Які документи необхідно зібрати, щоб перереєструвати автомобіль в Україні?

Якщо вам необхідно дізнатися, скільки коштує перереєстрація авто в місті Одеса або будь-якому іншому населеному пункті країни, звертайтеся за допомогою до фахівців компанії Autopark. Багаторічний досвід роботи у цій сфері надає нам право позиціонувати себе як висококласних професіоналів, здатних вирішити різні завдання швидко та ефективно. Завдяки деяким змінам у законах процедура встановлення машини на облік трохи спростилася, тепер не потрібно її зняття з попереднього власника. Держоргани вимагають надання таких документів:

  • папір, що підтверджує законність володіння транспортним засобом (дарівний, заповіт, договір про купівлю/продаж);
  • посвідчення особи, ідентифікаційний код, письмова заява на оформлення автомобіля;
  • технічний паспорт машини, необхідно надати оригінал та копії документа;
  • якщо оформленням займається третя особа, обов'язково надання довіреності, довідки про відсутність обтяжень та її паспорта.

Додатково можуть знадобитися інші довідки, все залежить від кожного конкретного випадку. Тому завжди краще довірити цю процедуру нашим досвідченим співробітникам.

Вартість переоформлення машини

Ви вже дізналися, де можна швидко переоформити машину в Києві, Одесі, Харкові та інших містах країни, наступне питання, що найчастіше зустрічається - скільки коштує процедура оформлення авто в Україні? Тут також є свої нюанси, у кожному конкретному випадку ця сума може бути різною. Перед оформленням відбувається обов'язковий огляд автомобіля на відповідність VIN-номеру. Вартість оформлення машини включає послуги за реєстрацію, бланк техпаспорту, номерні знаки та висновок експерта-криміналіста.

Дізнатися, скільки коштує оформити автомобіль у місті Київ, або скільки обійдеться переоформлення авто в будь-якому іншому місті, можна на сайті autopark.ua (Україна), ми не тільки підкажемо вартість, а й візьмемо на себе весь клопіт, пов'язаний з цією процедурою, включаючи огляд машини. Ми надамо кваліфіковану допомогу при оформленні будь-яких документів, допоможемо продати, купити, обміняти вживану машину, доступний лізинг і кредитування. Ми працюємо з клієнтами по всій Україні, з нами переоформлювати будь-який автомобіль просто. Заходьте на сайт, де можна детальніше дізнатися про всі послуги, що надаються.