Дізнатись історію авто за номером - Фото 1

Дізнатись історію авто за номером

20 Січ 16:26

Перед покупкою автомобіля варто дізнатися про його історію за номером

Навіщо це потрібно? Насамперед для того, щоб переконатися в тому, що машина не перебуває в розшуку, не полягає в заставі, чи є на ній штрафи і чи брала вона участь у ДТП. Ринок уживаних авто в нашій країні дуже великий, а ціни на транспортні засоби досить високі. Власники для швидкого продажу можуть замовчувати деякі важливі аспекти. Тому, щоб уникнути непередбачених ситуацій, краще якомога детальніше вивчити всю доступну інформацію.

З 2013 року в Україні відкрито базу даних, з якої можна дізнатися всю історію будь-якого автомобіля за його держномером. ДСТУ закріплено стандартний формат, згідно з яким номер складається з літерного коду регіону реєстрації, цифрового реєстраційного номера в межах від 0001 до 9999 та серії автономерів, що позначаються літерами української кирилиці. Самостійний пошук може викликати деякі труднощі, тому варто звернутися до фахівців компанії Компанія «Автопарк», які знають всі нюанси продажу, купівлі або обміну вживаного авто та зможуть допомогти вам обійти підводні камені.

Що входить до переліку послуг фахівців компанії «Автопарк»?

Для продажу свого автомобіля вам необхідно привезти його до нас, подальший клопіт ми повністю беремо на себе. За час діяльності, стаж якої складає вже понад десять років, ми детально вивчили всі найефективніші канали просування, тому гарантуємо максимально швидкий та відмінний результат. Те саме стосується процедури купівлі або обміну, всі етапи оформлення угоди, реєстрації машини та інші нюанси ми беремо на себе. Вам залишиться приїхати для підпису необхідних документів та забрати таке авто, яке вам було потрібне. Не соромтеся дізнатися у свого дилера історію обслуговування автомобіля, що вас зацікавив, тим самим ви можете отримати повну інформацію:

  • хто ставив авто на облік;
  • на кого вона зареєстрована зараз;
  • повну історію реєстрацій;
  • інформацію про участь у аваріях;
  • історію обслуговування та пробігу.

Як бачите, інформація дійсно цінна, нехтувати такою можливістю не варто, це позбавить вас неприємних сюрпризів після передачі автомобіля у ваше повноцінне користування. Наші фахівці завжди відкриті для конструктивного діалогу, повна клієнтоорієнтованість - одна із складових нашого успіху.

«Автопарк» - перший серед найкращих на вітчизняному ринку

Незважаючи на досить жорстку конкуренцію у сфері надання дилерських послуг з обміну, купівлі та продажу авто з пробігом, ми змогли зайняти лідерські позиції. У своїй ніші ми маємо бездоганну репутацію та підтвердженням тому є численні позитивні відгуки наших вдячних клієнтів. Звернувшись до нас, ви дізнаєтеся, що справжній європейський сервіс можна отримати і в нашій країні. Ніяких прихованих операцій, все максимально чесно та прозоро, у правдивості будь-якої інформації, наданої нашими фахівцями, ви можете бути цілком впевнені.

Якщо ви хочете знати докладну історію конкретного авто, просто вкажіть його державний реєстраційний номер, спеціалісти компанії «Автопарк» (Україна) дізнаються про все, що можна, і нададуть вам докладний звіт. З нами будь-яка угода пройде швидко і без зволікань, після придбання автомобіля ви можете скористатися нашою стоянкою або відразу відправитися в дорогу. Мешканці Запорізької, Харківської, Одеської та Київської областей мають можливість відвідати наші автосалони, де зможуть одразу особисто оцінити висококласне обслуговування та якісний товар.