Кабріолет від Mercedes не зміг залишити байдужими навіть чудову жіночу половину нашого населення - Фото 1

Кабріолет від Mercedes не зміг залишити байдужими навіть чудову жіночу половину нашого населення

21 Січ 07:50
Всі хто відвідує виставку авто Concours d'Elegance зазвичай переглядають машини, які не будуть більше випускати. Відкрита версія моделі, представленої в Пеббл-Біч на конкурсі елегантності, майже 6-метрового (5,7) електромобіля Mercedes-Maybach 6 Cabriolet – вразила всіх.

Головний дизайнер концерну Daimler AG Горден Вагенер вважає, що ця модель просто ідеальне втілення всіх дизайнерських задумів та стратегій.


Кабріолет темно-синього кольору отримав бежевий матер'яний верх і шкіряне оздоблення золота з рожевим відтінком, яка була доповнена дисплеєм по всій ширині торпедо, також вбудовані проекційні дисплеї, що легко проеціюють інформацію на лобове скло. Дизайнери черпали натхнення для створення кабріолету всюди, так радіаторні грати отримали найтоншу смужку від ідеї класичного чоловічого костюма.

Багажник теж є, але в нестандартному рішенні, він був поміщений попереду кабріолету, що не заважає легко розмістити там 2 спеціально розроблені для цієї моделі авто валізи і ще залишиться місце для всього, без чого не обійтися наприклад на пікніку.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet не перестає дивувати, він не просто досконалий зовні, але й оснащений неймовірно потужними (750 к.с.) чотирма електродвигунами, які можуть розігнати авто лише за 4 секунди до 100 км/год, а ось максимальну швидкість примусово обмежили електронікою до 250 км/год.

Плоский блок батареї інтегрували у підлогу автомобіля, його ємність становила 80 кВтг. Запас ходу за повного заряду чотирьох батарей (500 км). При використанні фірмової швидкісної зарядки поповнити заряд можна за 5 хвилин на 100 км пробігу.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet точно не буде вироблятися серійно, це преміальний електромобіль з розряду шоу-кар, створюваний для привернення уваги, хоча багато напрацювань будуть використовуватися в майбутніх моделях бренду.