VOLKSWAGEN представляє офіційно оновлений PASSAT - Фото 1

VOLKSWAGEN представляє офіційно оновлений PASSAT

18 Січ 07:37
Ця модель перетворилася за рахунок компактного рестайлінгу.

14 грудня 2019 офіційно в автосалоні Детройта Volkswagen був представлений вже оновлений і покращений Passat 2020 для продажу на ринку США.

Прес-служба Associated Press надала фотографію.

Рестатлінг Passat 2020 в Америці буде доступний лише в кузові "седан". Виробники розташували під капот нової марки 2,0-літровий 176-сильний двигун.

В автомобілі зовні помітно були збільшені нові фари та ліхтарі, а також грати радіатора та форма вікна на задній стійці. Модель отримала агресивну шторку, а також невеликий спойлер. Там де раніше розташовувалась звичайна хромована смуга, тепер займає значних розмірів напис Passat.
Усередині приємно виявити зовсім інший салон та унікальну лицьову панель. Неможливо не помітити чудові дефлектори кліматичної установки, вони збудовані в один блок, що є затребуваним рішенням для багатьох моделей сучасних VW Group.

Автомобіль був створений на платформі PQ46, вона дісталася Passat 2020 від попередньої моделі. У зв'язку з неухильним скороченням автомобільного ринку США і було ухвалено це рішення зберегти попередню платформу.

BMW став творцем революційної компактної платформи для електромобілів. Вона поєднала кілька компонентів приводу в один «модуль».