Новинки, які чекають з нетерпінням від компанії Mazda - Фото 1

Новинки, які чекають з нетерпінням від компанії Mazda

23 Січ 07:08
Компактна Mazda3, улюблена малолітражка, з'явилася на ринках від японського концерну ще в 2003 році. Популярність у водіїв підтверджується тим, що у різних країнах світу виробляють ці авто 8 заводів. 2014 став початком виготовлення 4 покоління Mazda3 та продаж тільки збільшився. 2015 приносить 15 місце за обсягами продажів авто у всьому світі. Прислухаючись до потреб споживачів і вдячність за таку популярність на ринку попиту, компанія вирішила вдосконалити свій продукт і вже в 2019 році розпочати продаж Mazda3 2019 в оновлених кузовах седан та хетчбек. Серійне виробництво таких авто на початку року радуватиме жителів Японії, а до нас на ринки модель планує потрапити лише у середині 2019 року.

Як ми пам'ятаємо, офіційна прем'єра обіцяної новинки Mazda3 була представлена в Лос-Анжелесі 28.11.2018 року у двох варіантах (хетчбек та седан). На першому місці при створенні авто виробники керувалися такими параметрами як висока безпека та загальна надійність, динамічність, потужність авто, комфорт та ергономічність салону, а також бездоганність та яскравість дизайну.

Директор дизайну Mazda Кевін Райс говорить, що хоча немає підтвердження від компанії, що KAI не просто машина-шоу, вона враховує виробничі технології.

Вперше в кузові Mazda буде використано технологію Skyactive-Vehicle Architecture, вона знижує вагу конструкції і при цьому збільшує міцність її характеристики.

Комплектуючи новинку, було використано 5 варіантів SkyActive (-D, -X, -G): дизель (1,8 л), мікрогібридна установка, три варіанти бензинових двигунів (1.5; 2.0; 2.5 л.). Інноваційний двигун SkyActive-X, включає запалення від сили стиснення, його потужність 186.0 к.с. і на 20-30% вища економічність у порівнянні з традиційним мотором. Цих показників вдалося досягти за рахунок схеми mild-hybrid. Творці Mazda планують випуск повнопривідної версії з системою i-Activ, за допомогою якої буде перерозподілятися тяги передньої та задньої осей авто. Ще поки немає точної інформації про оснащеність, її буде затверджено під час підготовки до серійного виробництва. Поки точно відомо, що буде використана світлодіодна оптика в салоні зі зміною кольору та яскравості, система GVC для комфортного керування авто, колеса 20-дюймів зі спортивною низькопрофільною гумою, спортивний обвіс, електронний ключ, термозахисне скло, пристрій призначений для самостійного гальмування, датчики паркування , світла, дощу, тиск шин, мультифункціональний комплекс.

Такий хетчбек Mazda3 2019 зможе легко конкурувати з Subaru WRX STI. Також компанія хоче оновити весь модельний ряд. Порадувати всіх любителів спортивних авто Mazda-RX 9. Здивувати седаном Mazda 6. Але докладніше про це читайте у наших нових рубриках.