Як виглядатиме Toyota Camry нового покоління? - Фото 1

Як виглядатиме Toyota Camry нового покоління?

28 Лис 07:02
Нова Toyota Camry дебютувала ще на початку року та влітку вийшла на американський ринок. Згодом були представлені версії для Японії та Китаю. Але якщо раніше Camry для різних країн відрізнялися зовнішністю та оформленням салону, то тепер автомобіль єдиний для всіх ринків.

Машина зберегла габарити попередниці (4859 мм завдовжки), а колісна база розтягнута на 49 мм до 2824 мм. Але відстань між рядами сидінь скоротилася на 23 мм, трохи зменшився об'єм салону та багажника.

В Америці седани пропонують з атмосферними двигунами 2.5 (206 к.с.) та 3.5 (305 к.с.), а також є гібридна версія з «четвіркою» 2.5 та електромотором сукупною потужністю 211 к.с. Для Китаю розроблено початкову версію з дволітровим атмосферником (169 к.с.). Camry з традиційними силовими установками оснащують восьмиступінчастими "автоматами", а гібриди - фірмовим електромеханічним варіатором.

Головне питання – коли нова Toyota Camry з'явиться в Україні. Офіційних коментарів компанія все ще не дає, але найімовірніше старт продажів намічено на весну 2018 року.