МАШИНУ - ДРУЖИНІ! - Фото 1

МАШИНУ - ДРУЖИНІ!

24 Лис 13:00
Буде Новий рік – час подарунків, сюрпризів та нових звершень! Це найкращий час для ухвалення важливого рішення, яке назріває вже давно – подарувати дружині машину! Час! 2018-й рік має принести приємні зміни, то нехай це станеться!

Звісно, не все так просто. Перш ніж ухвалювати це рішення, треба все зважити. Отже, перед дбайливим чоловіком постають питання:

КОЛІР І ДИЗАЙН
Так! Адже жінки – істоти особливі! Колір, марку, дизайн салону необхідно обговорити з благовірною перед ухваленням цього важливого рішення. Обов'язково!

СКІЛЬКИ ПОВИНЕН ВАРТІВАТИ ЦЕЙ ПОДАРУНОК?
Мрієте, щоб «дешево та сердито»? Пам'ятайте, скупий платить двічі! Не заощаджуйте. Але й не кидайте грошей на вітер. Співвідношення ціна-якість має бути ідеальним!

АВТОСАЛОН ЧИ З РУК?!
Новий автомобіль - це, звичайно, привабливо! Але! Це завжди на порядок дорожче! Купуючи ж уживану машину, ви економите - за невеликі гроші ви можете придбати автомобіль бізнес класу, нову модель якого ви б точно не змогли собі дозволити.

ВІТЧИЗНЯНИЙ АВТОМОБІЛЬ ЧИ ІНОМАРКА?
Мабуть, все ж таки іномарка. Саме такого висновку ви прийдете за зрілою міркуванням. Наші автомобілі, на жаль, поступаються іноземним. Це є загальновідомий факт.
Найголовніше - це надійність, практичність, безпека машини. А тим більше коли йдеться про подарунок коханій жінці! Іномарки – це якість! Якість складання та запчастин. Основна перевага – вони рідше ламаються!

Купівля автомобіля у подарунок дружині – справа благородна! А вже новорічний подарунок такого роду буде точно гідно оцінений. І це вигідна покупка! Скільки разів ви будете радіти власної щедрості та далекоглядності, сидячи поруч із дружиною на пасажирському сидінні, коли з якихось причин самі не захочете бути за кермом!

Вдалої покупки та святкового настрою вам та вашій родині!