Найпопулярніші дизельні легковики з пробігом в Україні - Фото 1

Найпопулярніші дизельні легковики з пробігом в Україні

15 Бер 09:20

Кількість дизельних машин на дорогах України значно зросла. Команда Автопарк.юа розібралась чому це трапилось, та які машини українці купували найчастіше.

Чому зросла популярність дизельних легкових машин?

39% покупців обрали дизельні легковики з пробігом. Це рекордне значення для авторинку України. Цьому є доволі просте й логічне пояснення. У 2022 році діяло так зване «нульове розмитнення». На момент дії пільг, на купівлю саме дизельних автомобілів припало 66% від загальної кількості. У тому ж році, Українці купили 452 тисячі легковиків на дизельному двигуні. З них:

  • 231 тисяча — машини, пригнані з-за кордону;
  • 221 тисяча — договори, підписані всередині країни.

Дизельні двигуни мають певні переваги над бензиновими. Вони мають значний ресурс, відсутність системи запалювання робить його надійним. Також не варто забувати про зменшені витрати на паливо, що доволі актуально в нинішні часи. 

Які машини купують найчастіше?

Великий попит має німецький концерн Volkswagen. Другу позицію займають французькі Renault. Дизельні легковими Mercedes-Benz завершують трійку популярності. 

Найпопулярніші дизельні легковики

Volkswagen Passat фото

Volkswagen Passat

Топ найпопулярніших легковиків відкриває Volkswagen Passat. Це надійна машина, яка по праву заслужила довіру автомобілістів. Для цього динамічного та стильного автомобіля характерна висока якість кузова та всіх систем. При хороших показниках потужності, транспорт доволі економний, що є великою перевагою.

Volkswagen Golf фото

Volkswagen Golf

Легковик став справжнім бестселером в Європі. Покращена система безпеки робить Volkswagen Golf ідеальним вибором сімейної машини. Найбільшу популярність мають моделі 2008 року. Вони економні, надійні та дуже прості у догляді. Навіть вживані автомобілі не створюють проблем своєму власнику. Це ідеальний вибір для тих, хто шукає якісний легковик на дизелі.

Renault Scenic фото

Renault Scenic

Модель 2010 року Renault Scenic — справжня знахідка.У легковика просторий салон, що робить його гарним варіантом для сімейної машини. Транспорт вдало поєднує в собі комфорт, зручність та економну витрату палива.

Renault Megane фото

Renault Megane

Стильний Renault Megane недарма викликав зацікавленість в автомобілістів. Це комфортний, швидкий та маневровий автомобіль, який ідеально підходить для умов міста. У легковика доволі потужний двигун та практично не виникає проблем при експлуатації. 

Mercedes-Benz E-Class фото

Mercedes-Benz E-Class

Легковик з об'ємним багажником, чудовою шумоізоляцією та гарними показниками потужності. Найбільшу популярність має Mercedes-Benz E-Class 2003 року. У нього доволі доступна вартість, мінімальні витрати на обслуговування та ідеальна керованість навіть на поганих дорогах.

Audi A6 фото

Audi A6

Комфортний, стильний Audi A6 2006 року випуску недарма займає місце у топі. Потужний двигун легко справляється з великим навантаженням та будь-якими дорогами. Це гарний вибір для тих, хто хоче отримати надійну легкову машину за приємною ціною.

BMW 5 Series фото

BMW 5 Series

Якщо треба стильний, безпечний легковик з невеликою витратою палива, то BMW 5 Series — те, що треба. У машини міцна ходова частина, покращена керованість та облегшений двигун. Завдяки цьому, автомобіль ідеально підходить як для щоденного використання, так й для довгих поїздок.

Skoda Octavia фото

Skoda Octavia

На Skoda Octavia 2011 року встановлений потужний дизельний двигун, який значно покращує всі показники автомобіля. Легковик невибагливий у догляді та експлуатації, не потребує багато пального для роботи. Ця модель доволі популярна, що дозволяє швидко провести всі ремонтні роботи.

Ford Focus фото

Ford Focus

Динамічний Ford Focus 2010 року не дарма став популярним серед легковиків. Це комфортна машина, з просторим салоном та потужним двигуном. Стильний зовнішній вигляд, високий рівень керованості та можливість покращити певні системи, зробили цю модель ідеальним вибором за доступною ціною.

Де купити хороший легковик на дизельному двигуні

Пошук автомобіля — доволі виснажливе заняття. Щоб не витрачати весь всій вільний час на перегляд оголошень, скористайтесь сайтом Автопарк.юа. Це платформа, де зібрані всі популярні легкові автомобілі з дизельним двигуном.

Зручний пошук по каталогу дає змогу зекономити час. Просто вкажіть потрібну марку, модель та рік виробництва машини. Також можна вказати бажану комплектацію та різні важливі моменти. Легковики проходять ретельну перевірку. Це гарантує, що опис авто на сайті є правдивим та відповідає реальному стану автомобіля.

Якщо ви хочете обновити автомобіль, але не маєте часу на продаж старого, скористайтесь послугою трейд ін. Це зручний варіант придбати новий транспорт та позбавитись від мороки з продажем старого. Менеджер детально розкаже про всі особливості цієї процедури та допоможе з оформленням документів.