Викуп авто - Фото 1

Викуп авто

30 Січ 07:56

Продовжимо тему шахрайства і сьогодні розглянемо, як правильно підібрати фірму для термінового продажу авто. На ранку багато підприємств, що пропонують автовикуп у Києві, найвідоміші Ua-avto, Avtocar, Easy Car, Скупка Авто. При виборі для себе підходящої фірми зверніть увагу на тривалість існування даного підприємства (шахраї як правило довго не працюють), без проблем повинен бути безготівковий розрахунок (якщо вам відмовили краще вибрати ін. варіант). Терміновий викуп передбачає, що вам заплатять і так нижче ринкової ціни, тому огляд авто, його оцінка та діагностика, переоформлення та транспортування має бути точно безкоштовним. І звичайно якщо вам пропоную з викупу ціну велику за ринкову – це 100% шахраї і тікати від них треба.

З приводу викупу кредитних авто взагалі немає єдиного порядку. Ви можете продавати самостійно з урахуванням того, що угода проходитиме на території банку. Після того, як оформлено весь пакет документів, сума перераховується у рахунок погашення кредиту. Авто може продаватися і банком, тоді авто оцінюється та передається в автосалон для продажу. Також можна достроково погасити кредит і не залежно від банку продавати авто.

Скориставшись послугою термінового викупу, ви точно заощадите купу часу (на пошуки покупця, оформлення угоди документально і т.д.), але й втратите пристойно в ціні. Вам можуть пообіцяти, по телефону, віддати все суму того ж дня, але реально це може тривати більше тижня. Ви повинні бути готові до психологічного тиску зацікавлених менеджерів у зниженні ціни.